تولید بیش از نیاز جهانی زعفران

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: متوسط مصرف جهانی زعفران 320 تا 330 تن است که هم اکنون بیش از نیاز جهانی در استان تولید می شود

تولید بیش از نیاز جهانی زعفران به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، محمد نقیبی اظهار داشت: با توجه به وضعیت منابع آبی، باید سطح کشت زعفران کاسته شود و در مقابل افزایش بازده تولید این محصول در دستور کار قرار گیرد.

وی افزود: حجم تولید این محصول در خراسان رضوی در سال 95 - 94 رقمی معادل 294 تن بوده است.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی، تصریح کرد: وضعیت کنونی توسعه کشت زعفران را بی برنامه است و باید به تناسب مدیریت تولید، کشت و برداشت از واحد ،سطح بازاریابی مناسب هم انجام شود، در غیر این صورت تولید زعفران آسیب جدی می بیند.

سال 1388 سطح زیر کشت زعفران در استان 49 هزار هکتار بود که هم اکنون به 75 هزار هکتار افزایش یافته است و میزان افزایش سالانه سطح زیرکشت زعفران در خراسان رضوی پنج هزار هکتار اعلام شد.

انتهای پیام// ی.م
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار