شیراز؛

نیکوکاری جزئی از فرهنگ ایران است

استاندار فارس گفت: نام نیک خیرین به ویژه کسانی که بر روی دانایی سرمایه گذاری می کنند، در طول تاریخ ماندگار خواهد شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ سید محمد علی افشانی استاندارفارس در دیدار با مجمع خیرین نخبه پرور استان گفت: ‌کسی نمی تواند اندازه کار خیر و نیک را بیان کند، اکثر کسانی که در مسیر خیر قدم برمی دارند به خواست خداوند به این راه هدایت شده اند.

استاندار فارس با اشاره به اینکه اساسا نیک اندیشی، نیک کرداری، کار خیر، احسان و نیکوکاری از دیرباز جزئی از فرهنگ مردم ایران بوده و هست، افزود: نام نیک خیرین به ویژه کسانی که بر روی دانایی سرمایه گذاری می کنند، در طول تاریخ ماندگار خواهد شد.

وی ادامه داد:‌ در عصر ما دانش، علم و دانایی عامل برتری و لازمه و نیاز استقلال هر کشور است، شما بر روی باهوش ترین و با استعدادترین فرزندان این سرزمین سرمایه گذاری می کنید که سرمایه های آینده کشور محسوب می شوند.

افشانی با تاکید بر این که سرمایه گذاری برای حفظ فرزندان باهوش و با استعداد در ایران، حفظ هویت آینده ایران است، بیان کرد: خروج افراد باهوش از کشورها و استقرار آن ها در کشور دیگر باعث می شود 50 سال دیگر فرزندان آن ها در آن سرزمین بسیار با استعدادتر و تواناتر از فرزندان کسانی شوند که در کشورشان مانده اند و در آینده فاصله عظیمی بین هوش و استعداد آن ها که از کشور می روند و کسانی که در ایران مانده اند ایجاد شود؛ در آن صورت ما به هیچ وجه دست بالا را نخواهیم داشت.

وی اظهار داشت: کسانی که سرمایه گذاری می کنند تا این منابع عظیم کشور در ایران بمانند، تربیت شوند و برای کشور مفید باشند، داناترین، شریف ترین و محترم ترین افراد هستند و باید برای همه قابل تکریم و احترام باشند.

استاندار فارس بیان کرد:‌ کار افراد خیر فقط پول دادن نیست بلکه فرهنگ سازی است، در دوره ای که افراد تلاش می کنند که ثروت جمع کنند شما به آینده می اندیشید و منافع ملی را به منافع شخصی ترجیح می دهید، در زمانی که خیلی به دنبال فرصت طلبی هستند خیرین برای انسان های با استعدادی که فردا انسان های متفکری می شوند، فرصت سازی می کنند.

افشانی با بیان اینکه سرمایه گذاری برای تربیت افراد نخبه و با استعداد وظیفه مسئولان است، بیان کرد: نخبگان فارسی در کشور بمانند و خودشان آینده کشورشان را بسازند.
 
استاندار فارس با اشاره به این که در دوره ای خیرین مدرسه ساز انگشت شمار بودند و امروز چند هزار نفر هستند، تصریح کرد: خداوند در قرآن می فرماید؛ کار خیر مانند بذری است که از هر کدام هفت خوشه و از هر خوشه صد دانه و حتی بیشتر به وجود می آید؛ خیرین نیز همین گونه در حال افزایش هستند.
 
در این مراسم از جایزه پرفسور سید حبیب الله فیروزآبادی که مجمع خیرین نخبه پرور استان فارس به محققان رشته شیمی اعطا می کند، رونمایی شد.
انتهای پیام/ر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار