ساری؛

تولید ۲ هزار و ۹۰۰ تن گوشت سفید در قائم‌شهر

۲ هزار و ۹۰۶ تن گوشت سفید آماده طبخ دو ماه گذشته در شهرستان قائم‌شهر تولید و عرضه شد.

فرزین فرهادی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قائم‌شهر گفت: خرداد و تیرماه امسال توسط صاحبان مرغداری‌ها یک میلیون و ۶۱۴ هزار و ۲۹۷ قطعه در سالن‌های مرغداری شهرستان قائم‌شهر جوجه‌ریزی انجام شد.


وی با بیان اینکه سهمیه جوجه ریزی برای این شهرستان نسبت به استان ۸.۳۸ درصد برای تنظیم بازار در نظر گرفته شده، افزود: از این میزان جوجه ریزی در ۷۶ واحد مرغداری، ۲ هزار و ۹۰۶ تن گوشت سفید به ارزش ۱۸۸ میلیارد و ۸۹۰ میلیون ریال در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه شد.


مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قائم‌شهر گفت: شهرستان قائم‌شهر دارای ۱۷۲ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت جوجه ریزی ۳ میلیون و ۱۰۶ هزار و ۱۶۰ قطعه در هر دوره است.


فرزین فرهادی افزود: این شهرستان دارای ۱۷۲ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت جوجه ریزی ۳ میلیون و ۱۰۶ هزار و ۱۶۰ قطعه در هر دوره با تولید ۲۸ هزار و ۳۲۹ تن گوشت سفید آماده طبخ در سال و دارای رتبه ۴ استانی است.


انتهای پیام/آ


تولید گوشت سفید در قائمشهر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.