مدیرکل مدیریت بحران خوزستان وقوع سیلاب را در خشکسالی بیشتر عنوان داشت.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز،کیامرث حاجی‌زاده، مدیرکل مدیریت بحران خوزستان گفت:معمولا وقوع سیلاب‌ها بیشتر در سال‌های خشکسالی اتفاق می‌افتد و پیک سیلاب‌هایی که در کشور و به ویژه استان خوزستان رخ داده در ماه‌های فروردین و اردیبهشت بوده است.

وی بیان داشت: خوزستان باید در زمینه پیش‌بینی بحران و پیشگیری از بحران مجهز شود. اکنون پدیده ریزگردها و گرد و خاک تمام نگاه مردم و مسئولان را به خود معطوف کرده، اما واقعیت این است که خوزستان گرفتار خشکسالی است که همین موضوع امکان وقوع سیل را افزایش می‌دهد. سیل فرودین‌ماه سال گذشته در خوزستان نیز در زمان خشکسالی اتفاق افتاد.

حاجی‌زاده از شناخته شدن 21 بحران در خوزستان خبر داد و افزود: اما ریزگردها، زلزله، سیل و آتش‌سوزی 4 بحران بزرگ خوزستان هستند.

وی اشاره ای به  آکادمیک و علمی کردن مدیریت بحران در استان داشت و گفت: در حوزه 4 بحران یاد شده، تا کنون 3 سمینار آموزشی تخصصی و ملی، با موضوع هر کدام از این بحران‌ها برگزار کرده‌ایم و فردا نیز همایش تخصصی پیشگیری از مخاطرات زلزله و لغزش لایه‌های زمین با حضور رئیس سازمان مدیریت بحران، پروفسور عکاشه پدر علم زلزله‌ شناسی ایران و برخی دیگر از مسئولان ملی و استانی در اهواز برگزار خواهد شد.

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان بیان کرد: اگر قرار است سامانه هشدار سریع سیل حوضه‌های آبریز خوزستان نصب و اجرایی شود، باید هدف از آن تقویت بنیه علمی ساختارها و استفاده از ظرفیت محققان دانشگاهی و همچنین دستگاه‌های اجرایی ما باشد.

حاجی‌زاده با بیان اینکه هر سال وقوع سیلاب را در استان خوزستان شاهد هستیم، افزود: باید در این سامانه شرایط خوزستان از نظر خشکسالی، وجود چند حوضه آبی، وجود رودخانه‌های بزرگ، سدها و همچنین رسوبات مخازن سدها دیده شود ودر حال حاضر، بیشترین رسوب شکل گرفته را در سد دز شاهد هستیم. این سد از زمان افتتاح تاکنون لایروبی نشده است.

انتهای پیام/م

خشکسالی خوزستان، احتمال وقوع سیلاب را افزایش می‌دهد

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.