رونمایی از کیت تشخیصی کووید ١٩ برزیلی و آفریقای جنوبی/ ظرفیت تولید ٣ میلیون کیت در پاستور

مسئول واحد تولید کیت‌های تشخیصی گفت: ما ظرفیت تولید ٣ میلیون کیت تشخیصی و استخراجی کرونا به روش لیوفیلیزه را در انستیتو پاستور داریم.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، مسگر طهرانی، مسئول واحد تولید کیت‌های تشخیصی و مسئول آزمایشگاه NTA مجتمع تولیدی تحقیقاتی انستیتو پاستور کرج در حاشیه رونمایی از ٩ کیت تشخیصی و استخراجی در مجتمع تحقیقاتی و تولیدی انستیتو پاستور ایران اظهار کرد: کیت تشخیصی مولکولی (PCR) کووید ١٩ به صورت مولتی پلکس با قابلیت شناسایی نواحی ژنی ۴ جهش از جمله جهش‌های برزیلی، آفریقای جنوبی، انگلیسی و ووهان به صورت لیوفیلیزه برای اولین بار در کشور تولید شد.

او ادامه داد: کیت‌های تشخیص کووید ١٩ که پیش از این در کشور تولید شدند نیاز به شرایط نگهداری در زنجیره دمایی منفی ٢٠ درجه سانتیگراد داشتند اما کیت‌های تشخیصی تولید شده به روش لیوفیلیزه نیاز به زنجیره دمای سرد ندارند و به راحتی قابل نگهداری و جا به جایی هستند.

مسگر طهرانی افزود: کیت استخراج RNA ویروس کووید ١٩ از خون نیز به روش لیوفیلیزه با قابلیت نگهداری در هر دمایی و بدون نیاز به زنجیره دمایی منفی ٢٠ درجه همدردی مجمتع تحقیقاتی و تولیدی انستیتو پاستور ایران تولید و رونمایی شد.

او بیان کرد: در موج چهارم کرونا به دلیل افزایش نیاز به تست‌های روزانه تشخیصی با چالش تامین ماده اولیه تولید کیت‌ها رو به رو بودیم اما به همه محققان جوان استارتاپ نسیم آزما، ماده اولیه کیت‌های تشخیصی کووید ١٩ که از خارج از کشور وارد می‌شد و نیاز به فرایند ۴۵ روزه برای واردات بود، برطرف شده است و حالا در یک ساعت می‌توان ماده اولیه کیت‌های تشخیص کووید ١٩ را در ایران تولید کرد و این موضوع به ویژه در شرایط کنونی کشور سرعت تولید و تشخیص موارد ابتلا به کووید ١٩ را افزایش می‌دهد.

مسگر طهرانی با اشاره به ظرفیت تولید کیت‌های تشخیصی با قابلیت حمل و نگهداری بدون زنجیره سرد گفت: ما ظرفیت تولید ٣ میلیون کیت تشخیصی و استخراجی کووید ١٩ به روش لیوفیلیزه را در انستیتو پاستور ایران داریم.

او با اشاره به تولید دو کیت استخراج DNA از خون وکیت تشخیص اختلالات عدد کروموزومی برای اولین بار در ایران بیان کرد: این کیت‌ها هم به روش لیوفیلیزه و با قابلیت نگهداری در دمای محیط برای اولین بار در ایران تولید و رونمایی شدند.

مسگر طهرانی بیان کرد: این کیت‌ها علاوه بر روش لیوفیلیزه به صورت محلول هم تولید شدند که در مجموع ٩ کیت تشخیصی و استخراجی امروز رونمایی شد.

گفتنی است؛ در این مراسم از دو محصول کیت تشخیص مولکولی _PCR_RT کوید _۱۹ به صورت مولتی پلکس با قابلیت شناسایی نواحی ژنی ۴ نوع ویروس جهش یافته ۱۰۰ تستی به صورت محلول به صورت لیوفیلیزه (برای اولین بار در کشور بدون محدودیت نگهداری در زنجیره دمایی _۲۰ درجه)،  سه محصول کیت استخراج RNA ویروس کووید - ۱۹ از خون (برای اولین بار در کشور برای اصلاح روش‌های نمونه‌گیری قبلی بیماران از سواپ های بینی خلق) _۱۰۰ و ۵۰ نمونه به صورت محلول به صورت لیوفیلیزه برای اولین بار در کشور بدون محدودیت نگهداری در زنجیره دمایی _۲۰ درجه،  دو محصول هفتم و هشتم کیت استخراج DNA از خون به روش رسوبی _۱۰۰ و ۵۰ نمونه، به صورت محلول به صورت لیوفیلیزه (برای اولین بار در کشور بدون محدودیت نگهداری در زنجیره دمایی _۲۰ درجه)  و یک محصول کیت تشخیص اختلالات عددی کروموزومی به صورت محلول به صورت لیوفیلیزه (برای اولین بار در کشور بدون محدودیت نگهداری در زنجیره دمایی _۲۰ درجه) رونمایی شد.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۴ ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۰
جیب باید یه جوری پر بشه...حالا هی کیت تشخیصی بساز که چی بشه..اصلا بیماری رو تشخیص دادی درمانش رو دارید؟ معلومه ندارید
برید درمانش رو پیدا کنید اگه خیلی دانشمندید که نیستید .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۱ ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۰
تو كه اظهار فضل ميكني خودت داروشو پيدا كن
آخرین اخبار