تغییر زمان جمع‌آوری پسماندهای تر در اصفهان از تیر

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهردار اصفهان گفت: از چهارم تیر پسماندهای تر بر اساس روزهای زوج و فرد هفته از در منازل شهروندان جمع‌آوری می‌شود.

مهدی بقایی گفت: بنا بر آمار به‌دست آمده بین ۲۰ تا ۳۰ درصد شهروندان اصفهانی روز‌های جمع‌آوری پسماند‌های‌تر بر اساس تقویم را فراموش می‌کنند و بهتر است روز‌های زوج و فرد هفته مبنای جمع‌آوری زباله باشد، لذا قرار است از چهارم تیر امسال این پسماند‌ها روز‌های شنبه، دوشنبه و چهارشنبه هر هفته از در منازل شهروندان جمع‌آوری شود تا پاکبانان نیز روز‌های جمعه را در کنار خانواده خود باشند.

او با اشاره به لزوم فرهنگ‌سازی در حیطه تفکیک پسماند‌های‌تر و خشک و آموزش شهروندی، گفت: انتظار داریم شهروندان با تفکیک پسماند‌های خشک و تر، معاونت محیط‌زیست و خدمات شهری شهرداری اصفهان را بیش از گذشته یاری دهند و در این باره همکاری لازم را داشته باشند.

با فرهنگ‌سازی رسانه‌ها و آگاهی شهروندان از طرح جمع‌آوری پسماند‌های‌تر از در منازل در روز‌های زوج هفته، این طرح تا دی امسال ۹۰ درصد موفقیت خواهد داشت.

بقایی از روز چهارم تیر، «روز جمعه» از برنامه جمع‌آوری پسماند‌های‌تر حذف می‌شود، گفت: اجرای این طرح به هیچ عنوان منجر به تعدیل نیرو یا کاهش حقوق کارگران خدمات شهری نخواهد شد، بلکه یکی از اهداف اصلی اجرای این طرح ارتقاء رفاه کارگران شهرداری است تا آن‌ها بتوانند حداقل یک شب در هفته را در جمع خانواده خود باشند.

به گفته او از ابتدای تیر امسال شست‌وشوی بزرگراه‌های اصلی شهر به جای استفاده از نیروی انسانی با استفاده از روش‌های مکانیزه انجام می‌شود، نظافت و شست‌وشوی بزرگراه‌های اصلی شهر همچون رینگ سوم و اتوبان فرودگاه که خیابان‌هایی عریض و حدود سه میلیون مترمربع مساحت دارد، با خودرو‌های جاروکش انجام می‌شود.

کانیو (سازه‌های بتنی) و کنار کندرو‌های شهری هم نیاز به نظافت خاص دارد که قبلاً برای انجام این کار در روز‌های تعطیل و کم‌تردد از نیروی انسانی استفاده می‌شد و خوشبختانه از این به بعد این اقدام نیز با استفاده از روش‌های مکانیزه انجام می‌شود که اجرای این طرح به سازمان خدمات موتوری شهرداری اصفهان محول شده و به تمامی پیمانکاران ابلاغ شده است که برای شست‌وشوی کانیو و کندرو‌ها فقط از خودرو‌های مخصوص استفاده شود.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهردار اصفهان گفت: در بخش میانی ۱۰ درصد از بزرگراه‌های شهر فضا‌های سبز قرار دارد که برای شست‌وشوی این بخش نیز از ظرفیت کارگران استفاده می‌شد، همچنین تجهیزات لازم برای شست‌وشوی اتوبان‌ها و بزرگراه‌های اصلی شهر و کندرو‌ها باید تمام مکانیزه باشد و تحت هیچ شرایطی از ظرفیت نیروی انسانی استفاده نشود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.