خانه فناور محیط زیست در اردبیل راه‌اندازی شد

خانه فناور محیط زیست اردبیل با حضور معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست، در محل پارک علم و فناوری این شهر افتتاح شد.

معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست در آیین افتتاحیه این خانه فناور محیط زیست گفت: خانه فناور حلقه اتصال بین نخبگان و مخترعین با محیط زیست بوده و امیدواریم با برنامه‌ریزی دقیق و ایجاد کارگروه مشترک زمینه تولید فناوری‌های سازگار با محیط زیست فراهم شود.

نورالله مرادی افزود: راه‌اندازی اتاق فکر در این خانه با حضور کارشناسان و استادان حوزه محیط زیست و با احصای چالش‌ها، می‌تواند به مشکلات موجود زیست محیطی پاسخ دهد.

او با بیان اینکه چالش‌های محیط زیست با ایده‌های نوآورانه قابل حل است، ادامه داد: تفکرات خلاق با ایده‌های نوآورانه در کاهش آلودگی‌های زیست محیطی مفید خواهد بود و ایده‌های خلاق باید در این اتاق فکر‌ها شکل گرفته و تبدیل به محصول شود.

رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل هم در این مراسم آمادگی خود را نسبت به برگزاری استارتاپ‌های زیست محیطی اعلام کرد و گفت: ۲۰ درصد فعالیت‌های پارک علم و فناوری استان در سایر حوزه‌ها بوده و در بحث تولید ثروت و اقتصاد اقدامات خوبی انجام گرفته است.

یوسف عباس‌پور راه‌اندازی خانه فناور محیط زیست را به نفع استان برشمرد و اظهار کرد: استارتاپ‌های مهمی در حوزه محیط زیست برگزار خواهیم کرد و امیدواریم به نتیجه مطلوب در این حوزه دست یابیم.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل در نشست هم‌اندیشی روسای آموزش و مشارکت‌های مردمی در اردبیل اظهار کرد: استان اردبیل در پاکبانان محرم پیشرو بوده و این طرح به سایر استان‌های کشور نیز تعمیم داده شده است.

حسن قاسم‌پور با بیان اینکه نهضت ملی تولید محتوا در دستور کار قرار گرفته است، از انعقاد تفاهم‌نامه با آموزش و پرورش و آموزش عالی خبر داد و افزود: استان اردبیل آموزش در مدارس و راه‌اندازی کلاس محیط‌بانی در هنرستان باهنر با ۱۸ دانش‌آموز آغاز کرده و جزو چهار استان پیشرو در این حوزه است.

او ادامه داد: آموزش محیط‌بانان و ضمن خدمت کارکنان یکی از شاخص‌ترین برنامه‌های محیط زیست استان اردبیل بوده است و توسعه و تعمیم ۲ واحد درسی تحت عنوان "شاخت محیط زیست" در دانشگاه محقق اردبیلی انجام شده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل با اشاره به راه‌اندازی خانه فناور و پژوهش در پارک علم و فناوری در استان بر لزوم تبیین مفهوم خانه‌های فناور تاکید کرد و گفت: شرکت‌های دانش بنیان حامی محیط زیست در این حوزه فعالیت خود را آغاز می‌کنند.

قاسم پور در ادامه پیشنهاد کرد انجمن خیرین محیط زیست راه ندازی شود و گفت: انجمن خیرین در حوزه محیط زیست خدمت به بشریت و طبیعت است و می‌توان با سرمایه‌گذاری در این حوزه به نسل آینده خدمت کرد.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.