مدت قرارداد موقت برای کار‌هایی که طبیعت آن‌ها جنبه غیرمستمر دارد، تعیین و اجرایی می‌شود.

اشرفی سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ، از ابلاغ مصوبه آیین نامه اجرایی تبصره ۱ ماده ۷ قانون کار به استان‌ها خبر داد.

 او افزود: آیین نامه اجرایی تبصره ۱ ماده ۷ قانون کار به پیشنهاد مقام عالی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جلسه هیئت وزیران مطرح و به تصویب رسید.

اشرفی ادامه داد: از این پس پیمانکاران الزام دارند در کار‌هایی که چهار سال به طول می‌انجامد با کارگران قرارداد منعقد کنند.

سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان افزود: حداکثر مدت موقت برای کار‌هایی که طبیعت آن‌ها جنبه غیرمستمر دارد از قبیل:تمامی کار‌ها در کارگاه‌هایی که برای انجام ماموریتی خاص ایجاد شده و ماموریت آن‌ها در تاریخ معینی به اتمام می‌رسد نظیر کارگاه‌های سدسازی، راه سازی و ساخت کارخانه و همچنین تمامی کار‌ها در کارگاه‌هایی که فعالیت آن‌ها مقید به زمان خاصی نیست و در طول زمان تداوم دارند، ولی جزو فعالیت‌ها و وظایف اصلی کارگاه نیستند نظیر ساخت سوله، ساختمان یا خط تولید جدید مشمول این دستورالعمل هستند و بر اساس آن می‌توان با یک کارگر یا تعدادی از کارگران قرارداد منعقد کرد.

او گفت: در کارگاه‌هایی که قبل از ابلاغ این تصویب نامه وجود داشته اند، حداکثر مدت موقت از ابلاغ این تصویب نامه محاسبه خواهد شد.

اشرفی افزود: کارگران یا افرادی که در قالب قرارداد‌های مدت موقت، در کار‌های جاری مستمر فعالیت می‌کنند، مشمول مفاد این آیین نامه نخواهند بود.

انتهای پیام / ط ا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.