در گزارش زیر طرز تهیه اگرول گوشـت و قارچ را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه  اگرول گوشـت و قارچ آشنا کنیم.

مواد لازم

گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم

نمک و فلفل قرمز به میزان لازم

زردچوبه یک‌چهارم قاشق چایخوری

پیازداغ ۲ قاشق سوپخوری

قارچ ریز خرد کرده و تفت داده ۲۵۰ گرم

رب گوجه‌فرنگی یک قاشق سوپخوری

جعفری ریز خرد کرده ۲ قاشق سوپخوری

پنیر موزارلا ۱۵۰ گرم

نان یوفکا به میزان لازم

روغن به میزان لازم


بیشتر بخوانید

طرز تهیه

ابتدا شما باید گوشت، نمک، فلفل و زردچوبه را در تابه (نچسب باشه بهتره) مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید. آن‌گاه پیازداغ، قارچ و رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و پیوسته آن را هم بزنید به گونه‌ای که تمام مواد ترکیب و پخته شوند.

حالا مواد مخلوط کرده را از روی حرارت برداشته جعفری را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا مواد خنک شوند. سپس پنیر را اضافه کنید و با مواد فراهم کرده ترکیب کنید.

حالا میتوانید هر بار یک ورق از نان یوفکا دالیا یا نون لواش را برداشته قدری از مواد رویش بریزید لبه‌ها را روی خمیر بیاورید و آن را رول کنید. حالا در تابه روغن بریزید و آن را داغ کنید و اگ‌ررول‌ها را در آن سرخ کنید.

منبع:کی آشپزه

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.