در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع نان خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم تا دستور تهیه نان شکم‌پر را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.


بیشتربخوانید



مواد لازم

گوشت چرخ‌کرده..... ۴۵۰ گرم

روغن..... به مقدار لازم

قارچ خردشده....... ۲ پیمانه

فلفل دلمه‌ای نگینی‌شده....... یک‌دوم پیمانه

پودر لیمو عمانی....... یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

پیازچه خردشده .....۵ عدد

ادویه و فلفل...... به مقدار دلخواه

نخود فرنگی کنسروی...... یک‌دوم پیمانه

ذرت.... یک‌دوم پیمانه

پنیر خامه‌ای...... ۱۵۰ گرم

نان همبرگری کوچک...... ۷ عدد

پنیر پیتزا...... ۲۵۰ گرم

تخم بلدرچین...... ۷ عدد

جعفری خردشده برای تزیین....... به مقدار لازم

روش‌تهیه

گوشت را با کمی روغن تفت دهید، سپس قارچ، فلفل دلمه‌ای، پودر لیمو عمانی و پیازچه را افزوده و تفت دهید تا نرم شود، ادویه‌ها و نمک را هم اضافه کرده و در آخر نخود فرنگی، ذرت و پنیر خامه‌ای را بیفزایید. داخل نان‌های همبرگر را به صورت گرد درآورید. مقداری از مخلوط گوشتی را داخل نان بریزید، سپس رویش پنیر پیتزا ریخته و دوباره با مخلوط گوشت داخل نان را پر کنید و پنیر بریزید. نان‌ها را در سینی فر قرار داده و به مدت ۵ دقیقه در فر داغ بگذارید تا پنیر آب شود، سپس روی هر یک از نان‌ها یک تخم بلدرچین نیمرو شده بگذارید و با جعفری رویش را تزیین نمایید.

منبع: شور و شیرین 

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار