شهردار کرمان در این نشست اعضای شورای تخصصی «جشنواره جهانی شعر مقاومت» را از شاعران برجسته کشور در حوزه شعر مقاومت خواند و گفت: «جشنواره جهانی شعر مقاومت کرمان»، سرآغاز یک حرکت فرهنگی عمیق است که میتواند ظرفیتهای کرمان را بهعنوان «جهانشهر مقاومت» معرفی کند.
او همچنین با اشاره به قابلیتهای جهانی کرمان در حوزه هنر ایرانی، گفت: «جشنواره شعر مقاومت کرمان» میتواند کرمان را پل ارتباطی تمام ظلمستیزان جهان با یکدیگر قرار دهد.
سعید شعرباف با اظهار این نکته که کار برای حاجقاسم و در شهر حاجقاسم باید ویژه باشد، می گوید: امیدواریم بتوانیم هم در محتوا و هم در قالب آنطور که شایسته مقام شهید میدان مقاومت، حاجقاسم سلیمانی است، این جشنواره را برگزار کنیم.
در بخشی دیگری از این آیین، مجتبی احمدی، «دبیر تخصصی جشنواره شعر مقاومت کرمان» با اعلام این نکته که جامعه هدف این جشنواره، شاعران سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی در همه کشورها هستند، گفت: فراخوان این جشنواره روز سوم خرداد مصادف با سالروز آزادسازی خرمشهر منتشر خواهد شد و با استفاده از امکانات ارتباطی مختلف بهدست شاعران در کشورهای جهان خواهد رسید.
او می گوید: پنج نفر از شاعران پیشکسوت و صاحبنظر کشور، شورای تخصصی جشنواره یادشده را تشکیل میدهند که بر فرایند شکلگیری و اجرایی آن نظارت خواهند داشت.
این شاعر کرمانی گفت: سعی کردیم از کلیشههای رایج در برگزاری رویدادهای مشابه فاصله بگیریم و تعریف واژه مقاومت را بهوسعت تمام ظلمستیزان عالم گسترش دهیم.
احمدی، از مهلت ارسال آثار تا ۲۰ مرداد خبر داد و گفت: بهدلیل طولانیشدن فرآیند هماهنگیهای لازم و رفتوآمد مهمانان خارجی، پیشبینی میشود این جشنواره هفته آخر آبانماه، طی سه روز برگزار شود.
«جشنوار جهانی شعر مقاومت کرمان» با همت شهرداری کرمان امروز عصر به شکل رسمی با حضور سعید شعرباف؛ شهردار کرمان، مجتبی احمدی؛ دبیر تخصصی جشنواره و مرتضی حیدری آل کثیر، محمدصادق رحمانیان، سیدابوطالب مظفری و سیدعلی میرافضلی، اعضای شورای تخصصی این جشنواره، در حضور اصحاب رسانه به شکل رسمی آغاز و نشان این جشنواره نیز رونمایی شد.
«علیرضا بیتالهی»، در طراحی نشان این جشنواره، از سردر مسجد جامع کرمان که نقشمایه یک سرو را در دل خود جای داده، بهره برده است. این طراح از حادثه به آتش کشیدهشدن مسجد جامع کرمان الهام گرفته و آن را نشانهای از مقاومت مردم کرمان تصویر کرده است.