کلانتری گفت: امسال سرانه سلامت روستاییان از 21 هزار و 346 تومان به 96 هزار و 520 تومان افزایش یافت.

به گزارش گروه علمی باشگاه خبرنگاران به نقل از (وب دا)؛ دکتر ناصر کلانتری در جلسه ارزیابی عملکرد بیمه روستاییان، عشایر و پزشک خانواده که در سالن اجتماعات مرکز بهداشت خوزستان برگزار شد، به اقدامات انجام شده در طرح تحول نظام سلامت، اشاره کرد و اظهار داشت: گزارش اقدامات و نتیجه گردهمایی‌​ها در زمینه تحول سلامت در روستاها با کمک بیمه سلامت به صورت کتابچه‌​ای با عنوان گزارش عملکرد حوزه بهداشت 93 در برنامه تحول روستایی منتشر می‌شود.
وی با بیان اینکه اقدامات در حوزه بهداشت، اقداماتی است که کمتر به چشم افراد جامعه می آید، تصریح کرد: یکی از مهمترین برنامه‌های تحولی ما، بیمه روستاییان است و تحول در این حوزه، نیازمند تغییر در سرانه آن است.

دکتر کلانتری با اشاره به اینکه امسال سرانه سلامت روستاییان از 21 هزار و 346 تومان به 96 هزار و 520 تومان افزایش یافت، افزود: با این افزایش می​‌توان فکرها و ایده​‌ها را اجرایی کرد و توان دسترسی مردم به منابع بهداشت را افزایش داد.

قائم مقام معاون بهداشت وزارت بهداشت در ادامه گفت: اولین بخش این منابع، نیروی انسانی است که برای این منظور، درصد کسری پزشک در سال گذشته لازم است به یک‌پنجم ارتقا پیدا کند.

وی با بیان اینکه امسال بیش از یک‌هزار و 500 پزشک جذب کردیم، افزود: توزیع این تعداد پزشک جذب شده، یکسان نیست و در برخی مکان‌ها، کارکرد بهتر بوده و یا تمهیدات مدیریتی و رفتار سازمانی به گونه‌ای بوده که پزشک بیشتری را جذب کرده‌​اند.

دکتر کلانتری با بیان این که باید منابع​مان مدیریت و منابع انسانی را نیز حفظ کنیم، خاطرنشان کرد: افزایش مبلغ و تحول در حوزه سلامت روستایی برای ارتقای کیفیت خدمات سلامت بوده است.

وی در پایان اظهار کرد: تفاهم‌نامه خوبی با بیمه سلامت در زمینه بهبود استاندارد خدمات روستایی داشته‌ایم.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.