کد خبر: ۷۰۰۷۴۴۸
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۳۹۸ - ۰۱:۱۰

در این مطلب قصد داریم دستورالعمل تهیه یکی از محبوب‌ترین خوراکی‌های کشور ترکیه است را به شما آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سیمیت یکی از محبوب ترین خوراکی های کشور ترکیه است؛ به طوری که در هر شهری از این کشور، می توانید این خوراک خوشمزه را داغ و تازه پیدا کنید. البته باید در نظر داشته باشید که سیمیت در هر جا، به نوع خاصی طبخ می شود؛ مثلا در آنکارا سیمیت ها تُردتر و کوچکتر هستند. در ازمیر، این نان های گرد را با نام (gevrek) می شناسند، اگرچه از نظر ظاهری تفاوت چندانی با ورژن استانبولی سیمیت ندارند.

در این مطلب قصد داریم طرز تهیه این کباب خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه کباب سیمیت خوشمزه

مواد لازم برای ۴ نفر

بلغور گندم ۱ پیمانه

آب ولرم ۱ پیمانه

گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم

سیر له کرده ۳ حبه

نعنا خرد کرده ۲ قاشق سوپخوری

رب فلفل ۱ قاشق سوپخوری

پودر تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری

پودر زیره سبز ۱ قاشق چایخوری

خامه یک‌سوم پیمانه

روش تهیه کباب سیمیت

بلغور را با آب ولرم خیس کنید.

آن‌گاه در صافی بریزید.

سپس گوشت، سیر، نعنا، رب فلفل، پودر تخم گشنیز، پودر زیره و خامه را با هم مخلوط نمائید.

حالا بلغور را اضافه کنید.

کمی ورز دهید.

اینک هر بار قدری از این مخلوط را بردارید و به سیخ بکشید.

آنگاه به آن فرم دهید و در سینی فر بچینید.

اینک در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد در طبقه وسط به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.

منبع: شور و شیرین

انتهای پیام/

طرز تهیه یک نوع کباب متفاوت

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
برچسب ها
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر