بهره‌مندی مردم روستا‌های شهرستان سرباز از خدمات رایگان بهداشتی درمانی

مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان گفت: بیش از چهار هزار و ۵۰۰ نفر از مردم روستا‌های شهرستان سرباز در جنوب این استان از خدمات رایگان بهداشتی درمانی کاروان سلامت قم بهره‌مند شدند.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، رسول راشکی مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان گفت: کاروان سلامت قم متشکل از ۲۴ پزشک عمومی، دندانپزشک، متخصص زنان، اطفال، فوق تخصص ریه، پرستار، روانشناس، ماما و دارویار در قالب تیم‌های درمانی، فرهنگی و حمایت روانی از ۳۱ مرداد تا سوم شهریور درشهرستان سرباز مسقر شدند.

وی ادامه داد: همچنین با توجه به کمبود آب آشامیدنی بهداشتی در مناطق کم برخوردار سیستان و بلوچستان خیران و داوطلبان جمعیت هلال احمر قم در مدت استقرار درسرباز ۱۵۱ مخزن آب هزار، چهار هزار و پنج هزار لیتری را بین ساکنان روستا‌های این شهرستان توزیع کردند.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان توزیع ۱۵۰ بسته بهداشتی، ۱۰۰ بسته لوازم التحریر، ۲۵۰ قلم اسباب بازی، ۱۴۰ دست پوشاک و البسه، خدمات فرهنگی، کلاس نقاشی، بازی‌های گروهی، رقابت‌های شعرخوانی، محفل قرآن خوانی و برگزاری کلاس‌های آموزشی با موضوعات دیابت، مالاریا، کم خونی، فشارخون، سکته‌های قلبی، سالک، امداد و کمک‌های اولیه برای ۸۰۰ نفر از ساکنان این شهرستان را از دیگر خدمات این کاروان ذکر کرد.

راشکی از خدمات تمامی داوطلبان نیکوکار و جوانان عضو مشارکت کننده در کاروان سلامت و نیکوکاری هلال احمر در روستا‌ها و مناطق محروم شهرستان سرباز تشکرکرد.

او با اشاره به اهمیت طرح ملی «نذر آب» گفت: سازمان جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی برای کاهش آلام مردم دچار خشکسالی سیستان و بلوچستان مرحله نخست این طرح را در تابستان سال گذشته در قالب سه طرح توزیع تانکر آب، سبد غذایی و اعزام کاروان‌های سلامت به اجرا در آورد و امسال نیز مرحله دوم این طرح را در استان به اجرا درآورده است.

سیستان و بلوچستان به دلیل بروز خشکسالی ۲ دهه و وزش باد‌های موسمی ۱۲۰ روزه سیستان در شمال و مونسون (باد‌هایی که شبیه به نسیم دریا بوده، اما سرعت وزش در آن‌ها شدیدتر و هماهنگ‌تر است و در زمان‌های خاصی از سال در دریای عمان و سواحل چابهار جریان دارند) در جنوب استان همواره با باد‌ها و توفان‌های شدید و گرد و غبار روبه رو است که گاه سبب کاهش دید و آلودگی هوا بیشتر از ۲۰ برابر حد استاندارد می‌شود.

این استان به سبب گستردگی زیاد (۱۱.۵ درصد گستره کشور) و موقعیت جغرافیایی و آب و هوایی از جمله استان‌هایی است که احتمال وقوع چندین مخاطره طبیعی به طور همزمان در آن وجود دارد، در شمال این استان تندباد‌ها و گرد و غبار شدید و خشکسالی، در مرکز و جنوب احتمال وقوع سیل، زلزله، سونامی و دمای زیاد هوا معمولا تا بیش از ۵۰ درجه و ریزش باران‌های فصلی و جاری شدن سیل‌های مقطعی وجود دارد.

انتهای پیام/پ

امدادرسانی به مناطق محروم در سیستان و بلوچستان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار