کد خبر: ۷۱۳۸۳۷۵
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۸ - ۲۲:۰۰
۲۶ آبان ۱۳۹۸ - ۲۲:۰۰
کد خبر : ۷۱۳۸۳۷۵

چای رزماری حاوی اسید کارنوسیک و اسید رزمارینیک است که این ترکیبات توانایی خود در کاهش قند خون در بیماران مبتلا به دیابت را نشان داده اند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، رزماری یک درختچه همیشه سبز است که به خانواده نعناعیان (Lamiaceae) تعلق دارد که نعناع و ریحان از دیگر اعضای شناخته شده این خانواده گیاهی محسوب می‌شوند.

فواید شگفت انگیز چای رزماری

از فواید سلامت شگفت انگیز چای رزماری

 رزماری یک گیاه پر استفاده در آشپزی است، اما به واسطه فواید سلامت خود نیز مورد توجه پژوهشگران قرار گرفته است.

چای رزماری از عطری فوق العاده برخوردار است که به تنهایی یا در ترکیب با مواد غذایی دیگر مانند عسل، نعناع، لیمو و بابونه فواید سلامت شگفت انگیزی را ارائه می‌کند.

خواص ضد التهاب و ضد میکروبی

رزماری حاوی ترکیبات پلی‌فنولیک مانند اسید رزمارینیک و اسید کارنوسیک است. اسید رزمارینیک برای حفظ غذا‌هایی که کیفیت آن‌ها به راحتی از بین می‌رفت و فاسد می‌شدند، استفاده می‌شد. همچنین، این دو ترکیب توانایی خود در کند کردن رشد سلول‌های سرطانی در پستان، پروستات و سلول‌های سرطانی در لوسمی را نشان داده اند. خواص ضد میکروبی رزماری نیز به مبارزه با عفونت‌ها و بهبود سریع‌تر زخم‌ها کمک می‌کند.

کمک به سلامت مغز

چند مطالعه با حضور سوژه‌های حیوانی و مطالعات آزمایشگاهی نشان داده اند که ترکیبات موجود در رزماری ممکن است به پیشگیری از مرگ سلول‌های مغز کمک کنند.

برخی مطالعات با حضور سوژه‌های حیوانی نشان داده اند که آسیب مغزی در نتیجه سکته مغزی می‌تواند به واسطه استفاده از رزماری بهبود یابد. همچنین، رزماری می‌تواند با محافظت در برابر بیماری‌های انحطاط عصبی از آثار منفی پیری مغز پیشگیری کند.

کاهش قند خون

چای رزماری حاوی اسید کارنوسیک و اسید رزمارینیک است که این ترکیبات توانایی خود در کاهش قند خون در بیماران مبتلا به دیابت را نشان داده اند. برخی مطالعات نشان داده اند که این ترکیبات آثاری مشابه با انسولین بر قند خون دارند. با این وجود، به مطالعات بیشتری در این زمینه برای نتیجه گیری قطعی نیاز است.

کمک به کاهش وزن

خواص فیتوشیمیایی چای رزماری به غیرفعال شدن آنزیمی به نام لیپاز که چربی را تجزیه می‌کند، کمک می‌کند تا از تولید لیپید‌ها پیشگیری شود. در نتیجه، احساس پری و سیری در انسان شکل گرفته و از پرخوری پیشگیری می‌شود.

پشتیبانی از گوارش

ترکیبات موجود در چای رزماری به رشد باکتری‌های مفید روده کمک می‌کنند که برای حفظ سلامت این بخش از بدن و کمک به گوارش غذا و جذب مواد مغذی از آن هستند.

منبع: عصر ایران

انتهای پیام/

 

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر