ارتقا کیفیت بهداشتی گوشت مرغ

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت:براساس طرح جدید ارتقا کیفیت بهداشتی گوشت مرغ سه نوع مرغ B,مرغ A و مرغ A پلاس به بازار عرضه می شود.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان حسین ایراندوست، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به طرح جدید ارتقا کیفیت بهداشتی گوشت مرغ گفت:براساس این طرح انتظار داریم سه نوع مرغ به بازار عرضه شود که عبارتند از مرغ B,مرغ A و مرغ A پلاس .

او افزود:این دسته بندی‌ها برپایه کیفیت کشتارگاهی مرغ است که مرغ B در کشتارگاه با خط یک (تخلیه اندرونی مرغ با دست) تولید میشود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان تصریح کرد: مرغ A با دستگاه‌های اتوماتیک تخلیه اندرونی میشود که نتیجه آن کم‌ترین دور ریز را دارد.

ایراندوست ادامه داد:مرغ A پلاس هم ضمن کشتار با خط ۲ (خط اتوماتیک تخلیه اندرونی مرغ) و حذف خنک کننده آبی مرغوب‌ترین مرغ از نظر کیفیت کشتارگاهی است.

اوافزود:بر پایه این سه نوع عرضه مرغ سه نوع قیمت در بازار شکل میگیرد که مرغ B که عمده مرغ توزیع شده دربازار است مطابق قیمت تنظیم بازار کشور عرضه میشود، مرغ A تا ۵درصد گرانتر از قیمت تنظیم بازار است و مرغ A پلاس تا ۱۰ درصد افزایش قیمت تنظیم بازار عرضه میشود.
 

ایراندوست تصریح کرد: هم اکنون در بازار اصفهان مرغ B و مرغ A پلاس توزیع میشود.
 
انتهای پیام/ی
 

توزیع مرغ B و مرغ A پلاس در بازار اصفهان

بانک پارسیان
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
مطالب پیشنهادی وب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
نام:
ایمیل:
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
* نظر:
بانک پارسیان
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
آخرین اخبار
بانک پارسیان
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
بانک پارسیان
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر