کد خبر: ۷۴۲۲۴۳۶
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۳۹۹ - ۰۴:۴۴
۲۴ تير ۱۳۹۹ - ۰۴:۴۴
کد خبر : ۷۴۲۲۴۳۶

در این مطلب قصد داریم روش تهیه دسر کاپوچینو و موز را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه دسر کاپوچینو و موز را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.


بیشتر بخوانید

پودر ژله موزی ((بنظرم ژله آلو ورا باشه بهتره یا یه قاشق پودر ژلاتین (ک در این صورت ب روش بنماری آبش کنید ) رو با یه لیوان آب جوش و یه لیوان شیر (به دمای محیط رسیده) مخلوط و میره تو میکسر با یه دونه موز و نصف یه بسته خامه صبونه و یه بسته کاپوچینو و یا کافی میکس حسابی مخلوط می‌کنیم و تو لیوان سرو میریزیم و میذاریم تو یخچال تا ببنده و روشو با پودر قهوه الک شده و شکلات تلخ تزئینش میکنیم .

منبع: istgahe.shekam

انتهای پیام/

اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۵۸ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۴
عالی
پاسخ ها
علی
| United States |
۰۴:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۶
خوبه
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر