کد خبر: ۷۴۲۳۱۷۷
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۶
۲۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۶
کد خبر : ۷۴۲۳۱۷۷

در این مطلب قصد داریم روش تهیه کوکوی مجلسی سه رنگ تبریز را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه ﮐﻮﮐﻮﯼ ﻣﺠﻠﺴﯽ ﺳﻪ ﺭﻧﮓ تبریز را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم لایه‌ی سبزی:

تره. ۴۰۰ گرم
آرد. ۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری
نمک. ۱/۲ قاشق چایخوری
ادویه دلخواه و زرد چوبه. به میزان لازم
پودر فلفل سیاه. ۱/۴ قاشق چایخوری
زرشک. ۲ قاشق سوپ خوری
گردوی نگینی. ۲ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ. ۳ تا ۴ عدد

مواد لایه‌ی سیب زمینی:

سیب زمینی آب پز ۵۰۰ گرم، رنده شده
تخم مرغ. ۳ عدد
نمک. حدود ۱ قاشق چایخوری
زرد چوبه. ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر کاری. ۱/۲ قاشق چایخوری
محلول زعفران. ۱ قاشق سوپ خوری


بیشتر بخوانید


مواد لایه‌ی لوبیا سبز:

لوبیا سبز ریز شده ۲۰۰ گرم بخار پز
سیب زمینی نگینی ۲/۵ پیمانه، سرخ شده
هویج نگینی ریز ۱/۵ پیمانه سرخ شده
گوشت چرخ کرده. ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم، تفت داده شده
پیاز سرخ شده. ۴ قاشق سوپ خوری
زرشک. ۲ قاشق سوپ خوری
گردو نگین شده. ۲ قاشق سوپخوری
ادویه. ۱ قاشق سوپخوری
نمک. ۱ قاشق چایخوری
محلول زعفران. ۱ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ. ۴ عدد
روغن. به مقدار لازم برای چرب کردن قالب و تفت دادن

طرز تهیه:

مواد هر کوکو رو جدا ترکیب کنید و بترتیب داخل قالب بریزید و در فر ۱۸۰ درجه بمدت یک ساعت قراردهید (من ۴۵ دقیقه)
دوستان دقت کنید مواد رو که سرخ میکنید داخل آبکش بریزید تا روغن اضافی نداشته باشه همینطور لوبیا و تره کاملا خشک باشن و بدون‌ آب.

منبع: amoozeshe ashpazi

انتهای پیام/

 

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
مطالب پیشنهادی وب
اخبار پیشنهادی
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
زیارت عاشورا-صفحه خبر دسکتاپ