کد خبر: ۷۴۲۲۸۷۱
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۵
۲۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۵
کد خبر : ۷۴۲۲۸۷۱

در این مطلب روش تهیه دمی گوجه را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه دمی گوجه را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

اگه همین دمی گوجه ساده و همیشگی رو با کمی پودر سیر و زیره‌ی سیاه دم کنین به طعم بی نظیر دست پیدا خواهید کرد.
با اضافه کردن زیره می‌شه طبع سرده انواع پلو گوجه‌ها رو گرفت و کمک کرد همه از طعمش کیف کنن.

مواد لازم:

برنج ۵ پیمونه
پیاز ۱عدد متوسط
پودر زیره سیاه ۱ ق مربا
پودر سیر ۱ق مربا
گوجه فرنگی درشت ۶ عدد
رب گوجه ۲ ق غ
نمک زردچوبه، فلفل
روغن حیوانی ۱ق غ
برای عطرش


بیشتر بخوانید


طرز تهیه و دستور پخت:

اول برنج را خیس کنین.
گوجه‌ها رو پوست بگیرین.
۳تا از گوجه‌ها رو با رنده‌ی درشت رنده کنین.
۳تا از گوجه‌ها رو ریز خرد کنین.
بهتره بافت گوجه کاملا حس بشه (اون نقطه‌های خوش سوخته‌ی عکس همون قطعات خرد شده‌ی گوجه ست که بی نظیرن).
روغن را در قابلمه‌ای مناسب ریخته و روی حرارت ملایم بذارید.
پیاز را خرد کرده و درون قابلمه بریزین تا خوب سرخ بشه. گوجه را اضافه کنید تا تفت بخوره.
نمک، زردچوبه، پودر سیر و زیره را نیز اضافه کنید و هم بزنین.
در این مرحله برای خوشرنگ شدن کته، رب گوجه رو هم اضافه کرده، تفت بدین.
در آخر برنج را اضافه کرده به همراه ۲ تا ۳ لیوان آب جوش اجازه بدین جوش بیاد، چند بار زیر و رو می‌کنیم تا آب جذب برنج بشه.
شعله رو کم می‌کنیم.
دم کنی گذاشته و اجازه می‌دیم به مدت ۱ ساعت دم بکشه.
ته‌دیگ که زد برش گردونیین و روغن حیوانی رو روش بدین.
با یه کاسه ماست یا سالاد شیرازی و سبزی خوردن نوش جان کنید.

منبع: ashpazi khoonegi

انتهای پیام/

 

اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر