کد خبر: ۷۴۲۴۱۷۱
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۸
۲۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۸
کد خبر : ۷۴۲۴۱۷۱

در این مطلب قصد داریم روش تهیه کیک شنی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک شنی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

آرد ۱/۵ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۳/۴ پیمانه
شیر گرم ۳/۴ پیمانه
روغن ۳/۴ پیمانه
وانیل ۱ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری

مواد رویه کیک:

پودر نارگیل ۱ پیمانه
شیر عسلی نصف پیمانه


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

تخم مرغ و شکر و وانیل رو ۵ دقیقه با دور تند همزن میزنیم تا کاملا روشن و کشدار بشه، شیر و روغن رو اضافه کرده و هم میزنیم، آرد و بکینگ پودر رو باهم مخلوط و چند بار الک کرده و کم کم به مواد اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم، فر رو از قبل گرم میکنیم، مواد رو داخل قالب میریزیم و داخل فر میزاریم به مدت ۴۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه، اندازه قالب ۱۸ سانت بود.

تا کیکمون پخته میشه مواد رویه رو آماده میکنیم، پودر نارگیل رو خیلی کم حرارت میدیم و دائم هم میزنیم، چون خیلی سریع میسوزه کمی که تغییر رنگ داد کافیه، شیر عسلی هم میتونید خودتون آماده کنید، ۲ لیوان شیر رو به ۱ لیوان شکر اضافه کرده و روی حرارت میزاریم مرتب هم میزنیم تا کم کم شیر تبخیر بشه و غلظت پیدا کنه اواخر کار کمی وانیل و در صورت تمایل کمی کره هم میتونید اضافه کنید فقط توجه کنید که شیر عسل بعد از خنک شدن خیلی غلیظ میشه، بعد از پخت کیک همونطور که داغه شیر عسل رو روی کیک بریزید و بعد پودر نارگیل و بعد از خنک شدن برش بزنید.

منبع: cake deser online

انتهای پیام/

اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر