کد خبر: ۷۴۴۵۳۱۷
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۰
۱۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۰
کد خبر : ۷۴۴۵۳۱۷

در این مطلب روش تهیه کیک آناناس برگردون آموزش داده شده است.

کیک آناناس برگردون + طرز تهیه

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک آناناس برگردون را به شما عزیزان آموزش دهیم با ما همراه باشید.

مواد لازم:

تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۲ پیمانه
شکر ۳/۴ پیمانه
باترمیلک ۳/۴ پیمانه
برای تهیه باترمیلک (تو ۳/۴ پیمانه شیر ۱ قاشق چایخوری آبلیمو بریزید و بذارید ۱۵ دقیقه استراحت کنه.)
کره آب شده ۱/۲ پیمانه
آب آناناس ۱/۴ پیمانه
بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری


بیشتر بخوانید


مواد رویه:

شکر قهوه‌ای ۱/۲ پیمانه
آب آناناس ۲ قاشق غذاخوری
کره ۱/۴ پیمانه

طرز تهیه:

ابتدا شکر و تخم مرغ را ۲ دقیقه هم بزنید، بعد کره آب شده، آب آناناس و وانیل رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید. بعد هم آرد الک شده به همراه بیکینگ پودر و باترمیلک رو به صورت فی مابین در ۳ مرحله اضافه کنید.

برای تهیه مواد رویه کل مواد رو روی حرارت بذارید تا کره آب بشه و شکر توش حل بشه. بهتره از شکر قهوه‌ای رنگ روشن استفاده کنید. شکر قهوه‌ای تیره خوشگل نمیشه و کیکتون حالت سوخته پیدا می‌کنه. البته مزش اصلا بد نمیشه. شکر معمولی هم‌ این زیبایی رو بهتون نمیده و کاملا بی رنگ میشه.

همون طوری که مواد رویه گرم هست رو ته قالب گرد سایز ۱۸ بریزید و آناناس و گیلاس رو ته اون بچینید و مواد آماده رو روی کیک بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه حدودا ۴۵ دقیقه بپزید. بعد از اینکه خنک شد از قالب خارج کنید و نوش جان کنید.

منبع:  آشپزباشی

انتهای پیام/

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
مطالب پیشنهادی وب
اخبار پیشنهادی
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
برچسب ها
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
زیارت عاشورا-صفحه خبر دسکتاپ