کد خبر: ۷۵۰۵۴۰۳
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۰
۱۸ مهر ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۰
کد خبر : ۷۵۰۵۴۰۳

در این مطلب دستورالعمل تهیه یکی از مقوی‌ترین و خوشمزه‌ترین غذا‌های ایرانی را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

«شله ماش» در هوای پاییزی می‌چسبد

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شله ماش، یک غذای بسیار ساده، اما لذیذ و مغذی بروجردی و درودی است. یکی از مزیت‌های این غذای محلی این است که در پخت آن می‌توانید گوشت پخته شده را حذف کنید و همچنان یک وعده غذایی مفید برای بدن داشته باشید. در ادامه طرز تهیه‌ی شله ماش را با هم مرور می‌کنیم.

مواد لازم:

ماش: ۲۰۰ گرم
برنج: ۱۵۰ گرم
گوشت قورمه شده: ۲۵۰ گرم
پیاز داغ: سه قاشق غذاخوری
زیره سیاه: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
زمان آماده شدن برای شله ماش: ۱ ساعت

دستور تهیه شله ماش:

* ابتدا ماش و پیاز داغ را در ظرف ریخته و کمی آب روی آن می‌ریزیم و نمک و زردچوبه و فلفل به آن اضافه کرده و می‌گذاریم بپزد.

* بعد از نیم ساعت برنج را شسته و در داخل آن می‌ریزیم و گوشت قورمه راهم به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم بپزد.

* برنج آن باید کاملاً له شود مانند شله. هر از گاهی آن‌را هم می‌زنیم تا ته نگیرد و اگر آب آن کم بود کمی آب جوش به آن اضافه می‌کنیم. این غذا آبدار نیست و مانند شله زرد سفت می‌شود.

نکته:

در این غذا از گوشت قورمه شده استفاده می‌شود. بدون گوشت هم می‌توانید درست کنید.

طریقه قورمه کردن گوشت هم به این صورت است:

گوشت بدون استخوان را خرد کرده با کمی آب می‌گذاریم بپزد وقتی گوشت پخت و آب آن خشک شد گوشت به روغن می‌آید با چربی خود گوشت آن‌ را سرخ می‌کنیم. کمی هم نمک به آن می‌زنیم. اگر گوشت چرب نبود همان ابتدا کمی دنبه هم در آن خرد می‌کنیم. این گوشت را مدت طولانی می‌توانید در یخچال نگه‌دارید و جهت مصرف غذاهای مختلف استفاده کنید.


بیشتر بخوانید


نکاتی بیشتر راجع به غذای شله ماش

در اندازه‌گیری میزان فلفلی که داخل شله ماش می‌ریزید فراموش نکنید که این غذا را معمولاً خیلی تند می‌پزند.
طرز تهیه‌ی شله ماش بسیار راحت است و وقتی که با آماده سازی مواد اولیه از شما می‌گیرد تنها ۱ ساعت و نیم است.
این غذای مقوی و سالم را در همه‌ی وعده‌های غذایی می‌توانید نوش جان کنید.
شله ماش برای صبحانه و سحری و افطار یک غذای فوق‌العاده مفید و مناسب است.
میزان مواد اولیه‌ی این آموزش برای یک خانواده‌ی ۴ نفری مناسب می‌باشد.
برای تزیین شله ماش می‌توانید از نعنا داغ و پیاز داغ و کمی کشک استفاده کنید.

منبع: سیری در ایران

انتهای پیام/

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
مطالب پیشنهادی وب
اخبار پیشنهادی
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
برچسب ها
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۵ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۸
و این غذای کهگیلویه و بویراحمد است در زمستان و هوای سرد طبخ ومیل میشود ب زبان لری...شله ماشکی
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر