طرز تهیه خورش ترش کباب محلی و معروف گیلانی

در گزارش زیر طرز تهیه خورش ترش کباب محلی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خورش ترش کباب یا بی جی کباب، یکی از انواع خورش‌های محلی و معروف گیلان می‌باشد. احتمالا شاید این خورش را همان کباب ترش معروف و خوش طعم به حساب آورده باشید. اما این خورش کمی با کباب ترش که البته اسم شان نیز یکی است، متفاوت می‌باشد. این خورش محلی را می‌توانید به راحتی در منزل تهیه و با برنج دودی و یا پلو زعفرانی سرو نمایید.

خورش ترش کباب ترکیبی از مرغ، بادمجان، سیب زمینی و… بوده که همین مواد اولیه راحت و دردسترس آن باعث پرطرفدار شدن این خورش در میان خانم‌های خانه دار شده است. زمان طبخ این خورش نیز کوتاه بوده و می‌توانید خیلی سریع آماده و سرو کنید.


بیشتر بخوانید

مواد لازم

مرغ: ۲ تکه
سیب زمینی: ۱ عدد
پیاز متوسط: ۱ عدد
بادمجان: ۲ عدد
سیر: ۲ حبه
گوجه فرنگی: ۲ عدد
آب: ۲ لیوان
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
آبغوره: به مقدار لازم
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه

پیاز را به ۴ قسمت برش دهید.

مرغ و آب را در یک قابلمه ریخته و بر روی حرارت ملایم بگذارید.

سپس پیاز، سیرها، آبغوره و ادویه‌ها را اضافه و بگذارید مرغ بپزد.

سیب زمینی را خلالی خرد و جداگانه در ماهی تابه سرخ کنید.

سپس بادمجان‌ها را پوست کرده و کمی نمک به آن‌ها بزنید.

بعد از پخت مرغ، می‌توانید آن را جداگانه سرخ کنید.

به آب مرغ، رب گوجه فرنگی را اضافه و مخلوط کنید تا رنگ بگیرد.

سپس گوجه فرنگی را نیز حلقه‌ای برش بزنید و به قابلمه اضافه و بعد از کمی جوشیدن خاموش کنید.

بادمجان‌ها را نیز سرخ و آماده کنید.

حالا مرغ، سیب زمینی، بادمجان و آب خورش را در ظرف مورد نظر بریزید.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

بانک پارسیان
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
مطالب پیشنهادی وب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
نام:
ایمیل:
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
* نظر:
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۲ ۰۹ بهمن ۱۳۹۹
خوبه عالیه ممنون
بانک پارسیان
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
بانک پارسیان
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
آخرین اخبار
بانک پارسیان
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
بانک پارسیان
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر