پرورش انسولین گیاهی در مازندران+ فیلم

کارلا خربزه‌ای تلخ مزه است که مصرف ۲ هزار گرم از آن به مدت ۴ هفته می‌تواند کاهش متوسطی در سطح قند خون ایجاد کند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، کارلا خربزه ای تلخ مزه و بومی منطقه آسیای جنوبی و آفریقا است اما حالا 3 سالی می شود که در مازندران به کشت آن روی آورده اند.

این میوه از دو بخش پوسته تلخ و هسته ای با روکش ژله ای و شیرین تشکیل شده که به روش های مختلفی مصرف می شود.

استقبال عمومی باعث شده تا تنها در 3 سال سطح زیر کشت این محصول در مازندران از 2 بوته به سه هکتار برسد.

مطالعات انجام شده بر روی 40فرد مبتلا به دیابت نشان می دهد که مصرف 2هزار گرم خربزه تلخ برای 4 هفته می تواند کاهش متوسطی در سطح قند خون ایجاد کند.

تنها در 100 متر مربع  زمین، می توان پانصد کیلوگرم خربزه تلخ برداشت کرد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
رضا
۱۰:۲۱ ۱۲ مهر ۱۴۰۰
سلام. در خصوص این مطلب پرورش انسولین گیاهی ما این گیاه رو چطوری میتونیم تهیه کنیم؟ مادر یکی از دوستانم دیابت داره وقتی این خبر رو دید ازم خواست کمکش کنم تو تهیه این گیاه. ممنون میشم راهنماییم کنین.
09377804219
Iran (Islamic Republic of)
علی قزوینی
۲۱:۰۸ ۰۹ مهر ۱۴۰۰
سلام خبرنگار اعلام می کند 2000 میلی گرم .ولی شما 2000 گرم در گزارش مرقوم فرمودید . اصلاح فرمایید
آخرین اخبار