بازار ارز به کدام سو می رود؟

در دومین هفته آذر ۱۴۰۰ نرخ ارز و سکه با تغییرات جزئی همراه بود و بازار سرمایه نیز روند نزولی داشت.

به گزارش  باشگاه خبرنگاران جوان ، در دومین هفته آذر بازار ارز و سکه از روند نزولی در قیمت برخوردار بود اما  میزان کاهش قیمت قابل ملاحظه نبود و به همراه نوسان محدود بود. 

بازار سرمایه نیز از دیگر بازار های مالی مستثنا نبود و روند رو به کاهشی را در این هفته تجربه کرد به طوری که  شاخص کل بورس تهران، در شنبه (ششم آذرماه) در ابتدای معاملات با اُفت ۳ هزار و ۶۶۰ واحد در ارتفاع یک میلیون و ۳۹۰ هزار واحدی قرار گرفت و در آخرین روز معاملات این هفته چهارشنبه (۱۰ آذرماه) در ابتدای معاملات با اُفت ۸۴۹ واحد در ارتفاع یک میلیون و ۳۵۶ هزار واحدی قرار گرفت.نماد‌های نوری، شستا و شپدیس در شاخص بورس اوراق بهادار  تاثیر گذار بودند.

روند نزولی نرخ ارز در بازار 

در این هفته  نرخ دلار در صرافی ملی از قیمت ۲۶ هزار و ۷۱۵ تومان به ۲۶ هزار و ۷۰۲ تومان کاهش یافت که حدود ۱۳ تومان با کاهش نرخ در این هفته همراه بود. یورو نیز از قیمت ۳۰ هزار و ۸۰۴ تومان به ۳۰ هزار و ۶۵۲ تومان رسید که حدود ۱۵۰ تومان ارزان شد.  

نام ارز شنبه (۶آذر)

یکشنبه

(۷ آذر)

دوشنبه

(۸ آذر)

سه شنبه

(۹آذر)

چهار شنبه

(۱۰اذر )

پنجشنبه

(۱۱آذر )

دلارآمریکا  28.129 26.715 26.614 26.513 26.462 26.702
یورو  32.366 30.804 30.804 30.804 30.753 30.652

سکه زرح جدید از قیمت ۱۲ میلیون و ۶۸۰ هزار تومان به ۱۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان رسید که حدود ۸۰ هزار ومان با کاهش نرخ در این هفته همراه بود و هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز حدود یک هزار تومان ارزان شد و  به مبلغ یک میلیون و ۲۵۹ هزا رتومان رسید.  

نام محصول  شنبه (۶آذر)

یکشنبه

(۷ آذر)

دوشنبه

(۸ آذر)

سه شنبه

(۹ آذر)

چهار شنبه

(۱۰ اذر )

پنجشنبه

(۱۱آذر )

سکه تمام بهار آزادی طرح جدید  ۱۲.۶۸۰.۰۰۰ ۱۲.۵۷۰.۰۰۰ ۱۲.۷۵۰.۰۰۰ ۱۲.۶۰۰.۰۰۰ ۱۲.۶۲۰.۰۰۰ ۱۲.۶۰۰.۰۰۰
سکه تمام طرح قدیم  ۱۲.۳۰۰.۰۰۰ ۱۲.۳۵۰.۰۰۰ ۱۲.۵۰۰.۰۰۰ ۱۲.۳۵۰.۰۰۰ ۱۲.۴۰۰.۰۰۰ ۱۲.۴۰۰.۰۰۰
نیم سکه بهار آزادی ۶.۵۵۰.۰۰۰  ۶.۵۰۰.۰۰۰  ۶.۶۵۰.۰۰۰  ۶.۶۰۰.۰۰۰  ۶.۶۰۰.۰۰۰  ۶.۵۵۰.۰۰۰ 
ربع سکه بهار آزادی ۳.۷۵۰.۰۰۰ ۳.۷۵۰.۰۰۰ ۳.۸۰۰.۰۰۰ ۳.۷۵۰.۰۰۰ ۳.۷۷۰.۰۰۰ ۳.۷۵۰.۰۰۰
سکه گرمی  ۲.۲۵۰.۰۰۰ ۲.۲۵۰.۰۰۰ ۲.۳۰۰.۰۰۰ ۲.۳۰۰.۰۰۰ ۲.۳۰۰.۰۰۰ ۲.۳۰۰.۰۰۰
اونس جهانی  یک هزار و ۷۹۲ دلار و ۵۰ سنت  یک هزار و ۷۹۲ دلار و ۵۰ سنت  یک هزار و ۷۹۴ دلار و ۳۶ سنت  یک هزار و ۷۹۲ دلار و ۹۸ سنت  یک هزار و ۷۸۳ دلار و ۷۵ سنت  یک هزار و ۷۷۵ دلار و ۶۰ سنت 
طلای ۱۸ عیار ۱.۲۶۰.۴۴۰ ۱.۲۵۴.۶۰۰ ۱.۲۶۷.۸۰۰ ۱.۲۵۵.۸۰۰ ۱.۲۵۹.۲۰۰ ۱.۲۵۹.۷۰۰

 


بیشتر بخوانید:

حباب سکه به ۲۸۰ هزار تومان رسید


سیر نزولی اونس جهانی در دومین هفته آذر 

محمد کشتی آرای نائب رئیس دوم اتحادیه طلا و جواهر تهران در گفت و گو با  باشگاه خبرنگاران جوان، درباره وضعیت بازار طلا و سکه در دومین هفته آذر ۱۴۰۰، گفت: در این هفته قیمت اونس جهانی سیر نزولی داشت که علت آن تقویت ارزش دلار در مقابل ارزهای دیگر بود که به طور متوسط اونس  حدود ۲۲ دلار کاهش نرخ را تجربه کرد و  در روز پنجشنبه ( ۱۱ آذر ) به یک هزار و ۷۷۰ دلار رسید.

او افزود: از روز شنبه (۶ آذر)تا روز دوشنبه (۸ آذر) معاملات در بازار متوقف شده بود اما با شروع مذاکرات وین قیمت سکه با کی کاهش همراه شد ولی در روزهای پایانی هفته همچنان قیمت ها به قوت خود باقی ماندند و هیچگونه تغییر محسوسی نداشتند که علت آن را می توان به بحث مذاکران وین و نتیجه آن نسبت داد. 

کشتی آرای تصریح کرد: قیمت سکه طرح قدیم و سکه طرح جدید  در آخرین روز معاملات نسبت به اول هفته تغییری نداشته اندو  به ترتیب به مبلغ ۱۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان و ۱۲ میلیون و ۶۶۵ هزارتومان رسیدند. نیم سکه سکه با افزایش ۸۰ هزار تومانی به مبلغ ۶ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان داد  و ستد شد. ربع سکه  نیز بدون تغییر به نرخ ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان رسید. سکه‌های یک گرمی به  ۲ میلیون و ۳۳۰ هزار تومان است که نسبت به اول هفته حدود ۱۰ هزار تومان افزایش نرخ  داشته است. هر مثقال طلای آب شده  با افزایش ۳۵ هزار تومانی به ۵ میلیون و ۴۶۸ هزار تومان رسید و هرگرم طلای ۱۸ عیار با ۸ هزار تومان افزایش در نرخ به یک میلیون و ۲۶۲ هزار تومان به فروش رسید.

حباب سکه با کاهش ۵۰ هزار تومانی به ۲۷۰ هزار تومان رسید و در مجموع داد و ستد‌ها در ۲ روز پایان هفته به صورت عادی انجام می‌شد که این موضوع بر حلاف اول هفته است که بسیاری از معاملات متوقف و  منتظر شروع مذاکرات بود.  

قیمت گذاری خودرو می‌تواند  تغییر مثبتی در بورس ایجاد کند 

کوروش آسایش  کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با  باشگاه خبرنگاران جوان، درباره وضعیت بازار سرمایه  در دومین هفته آذر ۱۴۰۰، گفت: در این هفته بازار سرمایه در وضعیت مطلوبی به سر نبرد عواملی مانند کاهش  ارزش معاملات و  خروج پول که حدود ۶۰۰ تا  ۷۰۰ میلیارد تومان است را می‌توان جزو علت‌های اصلی این امر دانست. در اکثر سهام‌هایی که مربوط به صنایع است شرایط مناسب نبود و بازار با صحبت‌های مقام‌های مسئول واکنش خاصی نشان نمی‌دهد.

او افزود: بحث برجام و عدم قطعیت مبنی براینکه آیا نتیجه مثبت یا منفی خواهد بود بر بازار بی تاثیر نبوده است. به طور کلی فروشنده قوی در حال حاضر در بازار وجود ندارد، ولی میزان خریدار‌ها افزایش یافته است چراکه آن‌ها ترس از این دارند که سهام بخرند و ضرر بکنند بر این اساس ممکن است بعضی از تک سهم‌ها وضعیت بدی نداشته باشند، اما در عموم بازار وضعیت چندان قابل رضایت نبود.  

آسایش بیان کرد: شاخص کل بورس کمتر از ۴ درصد افت داشته است واین نشان دهنده آن است که وضعیت بازار فعلا روند محتاطانه‌ای به خود گرفته است.  

او گفت: روند بازار در هفته آینده همانند شرایط موجود خواهد بود چراکه هیچ سیگنال مثبتی سمت بازار نیامده است و تا اتفاق مثبتی رخ ندهد خریدار وارد بازار نخواهد شد. احتمال دارد در هفته آینده روند بازار ادامه دهنده هفته گذشته باشد البته خبر‌های خوب و مثبت در بحث قیمت گذاری خودرو نیز می‌تواند تغییر قابل ملاحظه‌ای را دربازار ایجاد کند.  

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۸
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
علیرضا
۰۹:۱۴ ۱۶ آذر ۱۴۰۰
با سلام. طرف میخواد مسافرت خارج ... بره، دولت به او ارز ارزان میده، دیگری میخواد یک شبه پولدار بشه تحت عنوان واردات ارز ۴۲۰۰ میگیره در بازار آزاد میفروشد و قس علی هذا. تا زمانی که نرخ ارز آزاد نشود، اوضاع به همین منوال است.
Iran (Islamic Republic of)
اعتراض سهامداران بورس
۱۵:۱۷ ۱۲ آذر ۱۴۰۰
لطفا مطلب زیر را پیگیری کنید.چرا دریافت وجه توسط مشتری در ارز دیجیتال که متعلق به خارجی ها است فوری و آنی است اما در بورس کشور خودمان 2 روز کاری بعد وجه درخواستی را واریز میکنند؟البته بشرط اینکه درخواست خود را تا ساعت 13 ظهر در کارگزاری ثبت کرده باشید.پنجشنبه که بانکها باز هستن هم پولی واریز نمیشود.این قانون ها را کی نوشته؟دولت و مجلس و دستگاه قضایی چرا جلوی این فساد سیستماتیک و این تخلف بزرگ سازمان بورس با همدستی بانکها و کارگزاری ها که پول سهامداران را بعد از فروش سهام توسط مشتری 2 روز کاری و بعضا با 2 روز آخر هفته میشود 4 روز تاخیر واریز میکنند را نمیگیرد؟
Iran (Islamic Republic of)
علیاری
۱۴:۴۰ ۱۲ آذر ۱۴۰۰
این سوال را از آقا رضایی معاون اقتصادی رئیس جمهور و تیم اقتصادیشان بپرسید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۴۶ ۱۲ آذر ۱۴۰۰
ببخشید از آقا ابراهیم و... بپرسید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۰ ۱۲ آذر ۱۴۰۰
سرمایه دار عزیز، بترس از اینکه پولیو نگه داری که هدفی براش نداری.
مخصوصا اگه به دلار باشه و باعث فقر و فلاکت انسان های دیگه بشه.
تا گرونه برو بفروش.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۶ ۱۲ آذر ۱۴۰۰
به جهنم نزدیک میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۶ ۱۲ آذر ۱۴۰۰
با وجود این همه مسئول بسوی ابر تورم و بیچارگی بیشتر مردم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۳ ۱۲ آذر ۱۴۰۰
انشاالله که هیچ وقت خریدار نباشه، چه خبره اینهمه گرونی. همه خریداران اکثرا دلال هستند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۰ ۱۲ آذر ۱۴۰۰
دلار امروز رو هم میزدید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۶ ۱۲ آذر ۱۴۰۰
نرخ ارز به کدام سو میرود؟ موضوع تکراری و سفسطه. نرخ ارز به سوی مصیبت میرود. هیچ امیدی به پایان فلاکت های مردم نیست.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۴۲ ۱۲ آذر ۱۴۰۰
تامین کسزی بودجه .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۹ ۱۲ آذر ۱۴۰۰
سقوط شدید ارز تا 5 هزار تومان
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۸ ۱۲ آذر ۱۴۰۰
به سمت بدبختی
دولت دلار فروش
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۱:۴۰ ۱۲ آذر ۱۴۰۰
همه بازار ها نابود شده الی خودرو
این یعنی چی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۸ ۱۲ آذر ۱۴۰۰
برای حفظ ارزش سرمایه تکرار می کنم حفظ ارزش سرمایه و نه دلالی و نه دلالی باید روی ارزها سرمایه گذاری کنیم. دلار به زودی افزایش شدیدی رو تجربه می کنه. دقیقا الان مثل فنر فشرده است.
Iran (Islamic Republic of)
هادی
۱۰:۴۵ ۱۲ آذر ۱۴۰۰
بازار به سمت سقوط می رود تو سوال میپرس/ مردم نابود شدند تو سوال میپرس یبازار کجا می رود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۴ ۱۲ آذر ۱۴۰۰
با توافق برجامی و حذف تحریم‌ها، دلار کاهشی میشه و احتمالا" زیر ۲۰ هزارتومان بیاید و به تَبَع آن قیمت طلا، سکه ،خودرو، ملک و ... بشدت سقوط خواهند کرد و از طرفی چون محدودیت واردات مواد اولیه کارخانه های تولیدی برداشته میشه ،مواد اولیه به وفور و آسانی وارد کشور خواهد شد و بدنبال آن وضعیت کسب و کار، تولیدات و صادرات رونق خواهند گرفت و درنتیجه بورس که در واقع موتور محرکه ی کشور هست روندی مثبت و صعودی بخود خواهد گرفت و سرمایه ها به سمت بورس سرازیر خواهند شد. این خط و این نشان.
Iran (Islamic Republic of)
علیاری
۱۶:۴۸ ۱۲ آذر ۱۴۰۰
عموجان به همین خیال باش !!!!
آخرین اخبار