راه اندازی رشته کسب و کار‌های دیجیتالی در دانشگاه علمی کاربردی لرستان

رئیس دانشگاه علمی کاربردی لرستان گفت: امسال برای اولین بار رشته کسب و کار‌های دیجیتال را در این دانشگاه متناسب با نیاز بازار کار راه‌اندازی کردیم.

محمدرضا جعفری رئیس دانشگاه علمی کاربردی لرستان با اشاره به اینکه هدف اصلی دانشگاه علمی، کاربردی تربیت نیروی کار ماهر، متخصص و کارآفرینی است که متناسب با نیاز‌های بازار حرکت کند، اظهار داشت: دانشگاه علمی، کاربردی لرستان به عنوان یکی از رویش‌های انقلاب در سال ۱۳۷۵ تاسیس و آغاز به فعالیت نموده است.

او افزود: این دانشگاه از آغاز فعالیت تاکنون بیش از ۴۳ هزار نفر فارغ‌التحصیل داشته است.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی لرستان با بیان اینکه در حال حاضر ۱۵ مرکز علمی، کاربردی در سطح استان در حال ارائه خدمت به دانشجویان علاقمند هستند، عنوان کرد: در حال حاضر این دانشگاه دارای ۷ هزار و ۲۰۰ دانشجو است که ۹۵۰ استاد و مربی آموزشی در این مراکز به دانشجویان دروس لازم را تدریس می‌کنند.

جعفری با بیان اینکه در دانشگاه علمی، کاربردی به دنبال تربیت نیرویی هستیم که در یک دوره کوتاه بتواند وارد بازار کار شود، بیان کرد: امسال برای اولین بار در این دانشگاه کمیسیون برنامه ریزی درسی تشکیل و سه رشته جدید متناسب با نیاز بازار کار به رشته‌های این دانشگاه اضافه نمودیم.

او با اشاره به بازنگری ۱۰۴ برنامه درسی این دانشگاه، گفت: امسال برای اولین بار رشته کسب و کار‌های دیجیتال را در این دانشگاه متناسب با نیاز بازار کار راه اندازی کردیم.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی لرستان افزود: دوره مهندسی فناوری کسب وکار دیجیتالی از جمله بحث‌های مهمی است که با پیشرفت فضای دیجیتال و اینترنت، شکل جدی‌تری به خود گرفته است.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.