رژیم غذایی عیدانه ماه مبارک رمضان در روز ششم

با گنجاندن قند‌های طبیعی در رژیم غذایی، ذخیره سازی مناسبی در بدن خواهیم داشت.

دکتر افغان، کارشناس تغذیه و رژیم درمانی و دکترای فیزیولوژی ورزش گفت: پیش‌تر به نقش مصرف بیش از حد مواد قندی در زمان روزه داری اشاره کردم که می‌تواند موجبات چاقی مضاعفی را برای فرد ایجاد کند.

برای جلوگیری از چنین شرایطی، پیشنهاد می‌شود در زمان افطاری قند‌های ساده (مانند قند، شکر، خرما، عسل) در حد نیاز بدن استفاده شوند و در کنار آن از از قند‌های پیچیده (مانند نان و برنج) استفاده شود.  

قند‌های ساده سریعاً جذب خون می‌شود و ضعف ناشی از روزه داری را تا حدی کاهش می‌دهند، ولی معمولاً گرسنگی طولانی باعث می‌شود در زمان افطار با مصرف بیش از حد مواد قندی، بدن را در معرض تجمع توده چربی قراردهیم؛ بنابراین از امروز دقت کنید که در زمان افطار چقدر مواد قندی استفاده میکنید؟ و آیا واقعاً این میزان مورد نیاز بدن شماست؟

به منوی روز ششم ماه مبارک رمضان خوش آمدید.

در وعده سحری: ۱۵ قاشق غذاخوری سبزی پلو +یک کف دست ماهی کبابی  + یک لیوان آب +  ۲ عدد خرما میل کنید.

برای افطاری:  ۲ عدد خرما + چای + ۲ کف دست نان سنگک (هر کف دست معادل یک مربع ۱۰ سانتی متر در ۱۰ سانتی متر است.) + به اندازه یک قوطی کبریت پنیر + یک عدد گردو +  یک ملاقه فرنی را بخورید.

در میان وعده: ۳ عدد میوه را فراموش نکنید.

پیشنهاد می‌شود برای شام: ۲ کف دست نان سنگک + یک عدد تخم مرغ آب پز را میل کنید.

درمیان وعده شب: نصف لیوان شیر کم چرب در نظر بگیرید.

همراهان گرامی، یک روز زودتر برنامه غذایی سحر و افطار اعلام می‌شود تا آمادگی لازم را کسب کنید.

قطعا ادامه دادن یک رژیم غذایی، حس خوشایندی به همراه خواهد داشت. حس قدرتی از جنس توانستن.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.