سمنان;

عطر خوش غذاهای بومی سمنان در مشهد ماندگار شد

سرآشپزهای استان سمنان با ارائه خوراك های بومی – محلی رتبه‌های برتر رویداد گردشگری سفره ایرانی در مشهد را از آن خود كردند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از  سمنان، مریم سلمانیان سرپرست معاونت گردشگری اداره كل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان سمنان گفت :  دیگی سنگسر ، باقلوا و قطاب دامغان ، حلوای آروشه سنگسر و  شربت آروشه عسل شاهرود  منوی برتر منطقه از  استان سمنان  شد.
وی گفت: در چهارمین رویداد گردشگری سفره ایرانی در مشهد "دیگی سنگسر" به عنوان غذای اصلی، "باقلوا و قطاب دامغان" و " حلوای آروشه سنگسر" به عنوان دسر و " شربت آروشه عسل شاهرود" به عنوان نوشیدنی برتر منطقه معرفی شدند.
وی افزود: "ته چین گرمساری" و "آش زنگلاچوی دامغان" نیز به سرآشپزی "حسین پازوكی" به عنوان غذا و پیش غذای برتر انتخاب شدند.
وی با بیان اینكه منوی "سپزی پلو سمنانی" به سرآشپزی "ملیحه صیادتوری"موفق به كسب رتبه دوم شد، گفت: در این رویداد از خانم ها "ملیحه صیادتوری "و "فرشته عبدالله زاده " به عنوان سرآشپزهای برتر سمنان و دامغان با اهدای لوح تقدیر، تجلیل شد.
سلمانیان افزود: سفره خانه دارچین نیز به عنوان غرفه برتر استان سمنان انتخاب و از غرفه هتل های جهانگردی استان سمنان تجلیل شد.
استان سمنان با سه غذای اصلی شامل "ته چین گرمسار"، "دیگی سنگسر" و "سبزی پلوی سمنانی" در بخش مسابقه غذای اصلی این رویداد شركت كرد.
گفتنی است ؛ رویداد گردشگری سفره ایرانی از پنجم تا هفتم آبان ماه در مشهد و با حضور استان‌های منطقه چهار شامل خراسان رضوی، خراسان شمالی، خراسان جنوبی و سمنان برگزار شد.
انتهای پیام / ه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.