کارخانه ماشین‌سازی آبروی صنعت شمال‌غرب کشور است

مشاور ارشد وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گقت: کارخانه عظیم و مهم ماشین‌سازی تبریز آبرو و عزت صنعت منطقه شمال‌غرب کشور است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز،ضیاءالدین شجاعی برهان مشاور ارشد وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی روز یکشنبه در بازدید از کارخانه ماشین سازی تبریز، اظهار داشت: همواره این کارخانه دارای آوازه در سطح منطقه و حتی جهان بوده است و مردم تبریز دارای تعصب و غیرت ویژه‌ای بر روی این کارخانه هستند.

او افزود: متاسفانه در مقطعی این کارخانه دچار مشکلاتی شد که دغدغه جدی و اساسی برای کارمندانش به وجود آمد و همه نگران شدند که چرا ماشین سازی که یک قطب مهم صنعتی بود با مشکلات مالی و عدم پرداخت حقوق رو به رو است.

شجاعی برهان اضافه کرد: از وقتی این مجموعه به صندوق بازنشستگان فولاد بازگشت، تحولات و جهش‌های بسیار خوبی صورت گرفت و در راستای شعار جوان گرایی، مدیر عامل جوان و لایقی برای مجموعه منصوب شد که منشا< تحولات بزرگی شده است.

او گفت: پرداخت به روز حقوق و مزایا، افزایش۱۹۰ درصدی فروش، رشد ۵۳ درصدی تولید و کاهش ۵۴ درصدی زیان و پرداخت تمام بدهی این مجموعه به بانک‌ها طی ماه‌های اخیر به انجام رسیده و ماشین سازی در حال حاضر فاقد بدهی به سیستم بانکی است.

شجاعی برهان افزود: هم اکنون آرامش به این مجموعه برگشته و در راستای شعار سال اقداماتی صورت گرفته که قابل تقدیر است و امیدواریم با حمایت هرچه بیشتر متولیان امر، این کارخانه به نقطه اوج بهره مندی از توانمندی‌های خود برسد.

او از ابراز رضایت استاندار آذربایجان شرقی از عملکرد صندوق فولاد و تیم مدیریتی ماشین سازی، ابراز خرسندی کرد.

کارخانه ماشین سازی تبریز با بیش از ۵۰ سال قدمت یکی از بزرگترین کارخانه‌های شهر تبریز واقع در قراملک و تولیدکننده انواع ماشین‌های صنعتی همانند انواع ماشین‌ابزار، کمپرسور‌های صنعتی، پمپ‌های آب، الکترو موتور، لیفت تراک، انواع موتور‌های دیزلی، ماشین آلات نساجی، ماشین‌های تراش، ماشین‌های فرز، ماشین‌های مته، قطعات ریخته و دستگاه‌های سی ان سی است.
کارخانه ماشین سازی در سال ۱۳۴۶ کلنگ زنی و در سال ۱۳۵۲ به بهره برداری رسیده است.

این گروه صنعتی مادر که از نخستین واحد‌های صنعتی مادر ایران محسوب می‌شود، در یک دهه اخیر به دلیل واگذاری‌های غیراصولی به افراد غیراهل با مشکلات اساسی در مدیریت و تولید مواجه شده و بخش بزرگی از نیروی انسانی آن بیکار شده بود.

وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی چند ماه قبل مالکیت گروه صنعتی ماشین سازی را از فرخزاد گرفت و آن را به صندوق حمایت و بازنشستگی کارکنان فولاد، به عنوان مالک قبلی آن، پس داد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار