پذیرش صندوق‌های پژوهش و فناوری به عنوان رکن ضامن در روش‌های تامین مالی بورس

صندوق‌های پژوهش و فناوری مجازند به عنوان رکن ضامن در انواع روش‌های تامین مالی بورس، پذیرش شوند و سازمان بورس و اوراق بهادار موظف است دستور العمل مربوط به این مساله را تهیه کند.

ورود شرکت‌های دانش بنیان و خلاق به بورس موضوعی است که می‌تواند در کنار مزایای اقتصادی فراوان برای کشور؛ کسب و کار این مجموعه‌ها را نیز رونقی قابل توجه دهد. به همین دلیل چند سالی است که تلاش معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ثبت این شرکت‌ها در تابلوی بورس است. قانون جهش تولید دانش بنیان هم بر این نکته تاکید دارد و این تلاش‌ها را تکمیل کرده است.

در آیین نامه اجرایی هیات وزیران به سازمان بورس و اوراق بهادار، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی تکلیف شده که به منظور تسهیل انتشار انواع صکوک برای تامین مالی طرح‌های فناورانه، شرکت مدیریت دارایی مرکزی بازار سرمایه موظف است ظرف مدت یک ماه نسبت به فراهم کردن مقدمات انتشار انواع صکوک برای طرح‌هایی که از سمت صندوق نوآوری و شکوفایی یا صندوق‌های پژوهش و فناوری معرفی می‌شوند را به شرط ضمانت طرح‌های مذکور توسط صندوق‌های معرفی کننده اقدام کنند.

همچنین در این آیین‌نامه آمده است همه صندوق‌های سرمایه گذاری دارای مجوز از سازمان بورس و اوراق بهادار می‌توانند حداکثر ۲۰ درصد از منابع در اختیار خود را در صندوق‌های سرمایه گذاری جسورانه، خصوصی و پروژه و طرح‌های جمع سپاری جمعی سرمایه گذاری کنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.