رصد پدیده ای که تا 33 سال آینده تکرار نمی شود

پدیده ی گذر عطارد در 20 اردیبهشت ماه سال جاری با حمایت سازمان فضایی ایران رصد می شود.

کورش رکنی سرپرست گروه نجوم اکتشافات فضایی سازمان فضایی ایران در گفت و گو با خبرنگار  حوزه فناوری‌های نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان  گفت: پدیده گذر سیاره عطارد، نزدیکترین سیاره به خورشید در هر قرن، 13 بار اتفاق می افتد؛ در اردیبهشت ماه به علت نزدیکی سیاره عطارد به زمین، رصد در بهترین حالت ممکن انجام می شود. 

سرپرست گروه نجوم اکتشافات فضایی سازمان فضایی ایران از پدیده گذر سیاره عطارد در اردیبهشت ماه سال جاری خبر داد و گفت: این پدیده را در تاریخ  20 اردیبهشت ماه سال جاری، به کمک مجمع جهانی زمان سنجی اختفا و رصدخانه دانشگاه کاشان، رصد می کنیم.

وی زمان عبور قابل رویت بعدی سیاره عطارد را 33 سال بعد خواند و ادامه داد:پیش بینی شده است، پدیده  گذر سیاره عطارد در سال های 1398، 1411، 1418 و 1428 تکرار می شود ،اما در سال 1428، رصد این سیاره با کیفیت مطلوب، همچون اردیبهشت ماه سال جاری، امکان پذیر است. 

رکنی افزود: این پدیده از ساعت 15:40 تا ساعت 23:10  رخ می دهد که به علت غروب خورشید، مسئولیت ادامه رویت را به برخی رصدخانه ها در کشورهای دیگر واگذار کردیم.علاقه مندان می توانند برای مشاهده پدیده گذر سیاره عطارد به صورت زنده، به سایت سازمان فضایی ایران مراجعه کنند. 

وی برنامه های سازمان فضایی ایران را اینگونه معرفی کرد: این سازمان با هدف ترغیب علاقه مندان غیر حرفه ای و نیمه حرفه ای،برای انجام فعالیت های کاربردی و عملی در این حوزه، برنامه ای را در قالب رقابت میان گروه های نجوم،در نظر گرفته است. 

سرپرست گروه نجوم اکتشافات فضایی سازمان فضایی ایران تصریح کرد: مهلت ثبت نام گروه های نجوم از امروز به مدت هفت روز است و پس از برگزاری این برنامه، سازمان فضایی برای توانمند سازی برگزیدگان،کارگاه یک روزه رایگان در تهران برگزار می کند.




انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار