آموزش آشپزی؛ از موجور تُرکی و خاچاپوری تا سوپ ضد کرونا و خورش غورآبه + تصاویر

در گزارش زیر طرز تهیه چند نوع غذای خوشمزه و مقوی مخصوص شب عید را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در بسته آشپزی زیر قصد داریم شما را با دستور پخت چند نوع غذای خوشمزه آشنا کنیم.

کباب دیگی (کباب تابه ای)

کباب دیگی یا کباب تابه‌ای یا کباب بشقابی یکی از کباب‌های سنتی ایرانی است که طرفداران زیادی دارد.

یکی از مشکلات برخی از آپارتمان‌ها تهیه و طبخ کباب است. وقتی که معمولاً کباب روی ذغال طبخ می‌شود خیلی خوشمزه‌تر است ولی در صورت عدم دسترسی به آن بهترین راه، تهیه کباب دیگی (کباب تابه‌ای) است که خیلی هم پر طرفدار است.

مواد لازم برای کباب دیگی مازندران:

گوشت ران گوسفند ۱ کیلو
پیاز ۱ عدد
سیر ۶ حبه
گوجه فرنگی ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
رب نارنج ۱ قاشق غذاخوری
آلو بخارا ۵ عدد
آلوچه برغانی ۸ عدد
آلو قرمز یا گوجه سبز محلی ۸ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم


بیشتر بخوانید:آموزش آشپزی؛ از سوسیس خانگی و کیک گل سرخ تا ته‌دیگ آردی و مُفطح + تصاویر


آموزش آشپزی؛ از میگوی ایتالیایی و نان زغال اخته به همراه پنیر تا محمره با دلمه خیار خوش طعم

طرز تهیه کباب دیگی مازندران:

برای پخت کباب تابه‌ای مازندرانی، ابتدا گوشت را به تکه‌های بزرگ قسمت کنید سپس وسط هر تکه را یک شکاف کوچک بزنید و یک حبه سیر را داخل این شکاف‌ها قرار بدهید. پیاز را ریز خرد کنید و با کمی روغن تفت بدهید، سپس گوشت را اضافه کنید تا حدی که روی آن طلایی شود سرخ کنید، سپس گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت بدهید و بعد داخل گوشت سیر‌های باقیمانده و آب را بریزید (میزان آب باید به حدی باشد که روی گوشت را بگیرد) در ظرف را بگذارید تا کاملا بپزد.

بعد از گذشت نیم ساعت آلو بخارا، آلو برغانی و گوجه سبز را اضافه کنید و به مدت چند ساعت در ظرف را بگذارید تا کاملا بپزد بعد از پخت رب گوجه فرنگی را سرخ کنید و به همراه رب نارنج و نمک و فلفل به خورش اضافه کنید سپس شعله را کم کنید و بگذارید تا روغن بیاندازد. غذا حاضر است!

پخت کباب تابه‌ای به روش معمول:

مواد لازم برای ۵ نفر:
گوشت سردست گوساله ۵۰۰ گرم
گوشت قلوه گاه گوسفندی ۲۰۰ گرم
پیاز (چرخ شده) ۲۰۰ گرم
روغن یک پیمانه کوچک
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
تخم مرغ ۱ عدد
زعفران آبکرده ۲ قاشق سوپخوری

طرزتهیه :

ابتدا گوشت قلوه گاه و سردست را یک بار نمک بزنید و به مدت ۴ الی ۵ ساعت در یخچال نگهداری کنید.

سپس پیاز را چرخ کرده، آب پیاز را بگیرید به طوری که خیلی خشک نشود و خیلی هم آب نداشته باشد.

گوشت را ۲ الی ۳ بار با دنده‌ی ریز چرخ گوشت، چرخ کنید و سپس پیاز را به گوشت اضافه کنید و فلفل سیاه، زعفران و تخم مرغ را اضافه کنید و دو سه بار با دنده ریز چرخ گوشت، چرخ کنید و کاملا ورز دهید تا چسبندگی کامل را داشته باشد.

بعد کف تابه را با کمی روغن چرب کنید گوشت را در تابه به قطر نیم سانت تا یک بند انگشت پهن کنید، بعد آن را با کفگیر چوبی حالت بدهید و برش دهید تا برش‌ها به شکل کباب سیخی در آیند.

دقت داشته باشید که حرارت نباید خیلی زیاد باشد تا روی کباب شما برشته شود و مغز آن خام بماند و یا نباید حرارت آن قدر کم باشد که کباب شما آب بیندازد. (تقریبا مانند کباب شامی باید سرخ شود) اگر دوست داشتید می‌توانید در تابه را بگذارید و زیر آن را کم کنید تا آب بیاندازد و مغز پخت شود و بعد در آن را بردارید تا سرخ شوند.

توصیه و نکات در مورد کباب تابه ای:

گوشت را ۲ بار با دنده ریز چرخ گوشت چرخ کنید.

آب پیاز را کامل بگیرید. پیاز را ۲ ساعت زودتر چرخ کنید، روی آن را بپوشانید و در یخچال نگهداری کنید.

طرز تهیه کوفته تبریزی به دو روش + نکات مهم

بین غذا‌های سنتی، کوفته تبریزی یکی از معروفترین غذا‌ها و البته تنها غذایی است که با حداقل تغییر در شیوه پخت، تقریبا در تمام خانواده‌های تبریزی به یک روش آماده و طبخ می‌شود. مواد لازم، روش پخت و فوت‌های کوزه گری (یا بهتر است بگوییم کوفته گری) برای آماده کردن این غذا را در ادامه بخوانید.

این میزان مواد برای ۴-۶ نفر و حتی ممکن است تعداد بیشتری از آن میل کنند که این بستگی به خوراک افراد دارد.

مواد لازم برای کوفته تبریزی برای ۴ نفر:
گوشت مغز ران بدون چربی ۵۰۰ گرم
لپه ۲۵۰ گرم
تره و مرزه ۲۰۰ گرم
برنج نیم دانه ۱ پیمانه
سیب زمینی متوسط ۱ عدد
پیاز متوسط ۲ عدد
نمک، فلفل، زرد چوبه به مقدار لازم

آموزش آشپزی؛ از میگوی ایتالیایی و نان زغال اخته به همراه پنیر تا محمره با دلمه خیار خوش طعم

مواد لازم برای داخل کوفته:

تخم مرغ آبپز سفت به تعداد کوفته‌ها
آلو خورشی خیس خورده به تعداد کوفته‌ها
پیاز داغ ۱ استکان
زرشک خیس خورده ۱ استکان
مغز گردو ۱ استکان

مواد لازم برای تهیه سس کوفته:
گوجه فرنگی (یا ۳ قاشق غذاخوری رب گوجه) ۳ – ۴ عدد
پیاز متوسط ۲ عدد
آب مرغ ۱ لیوان
زعفران دم کرده ۱ استکان
نمک، فلفل، زرد چوبه به مقدار لازم
آلو خورشی خیس خورده به مقدار لازم

طرز تهیه کوفته تبریزی:

ابتدا برنج و لپه را جداگانه از شب قبل خیس کنید. آب لپه را خالی کنید، یک عدد سیب زمینی را پوست بگیرید و همراه لپه با مقداری آب، بدون نمک به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم بپزید تا سیب زمینی کاملا بپزد و لپه تقریبا پخته شود و سپس آبکش کنید و کنار بگذارید.

برنج را با ۲ لیوان آب و بدون نمک بگذارید بپزد تا آب آن تقریبا کشیده شود، سپس برنج را آبکش کنید و کنار بگذارید. گوشت را دو تا سه بار چرخ کنید تا کاملا نرم شود.

لپه و سیب زمینی را همراه با هم دو بار چرخ کنید. ۲ عدد پیاز را چرخ کنید و آب آن را بگیرید. تره و مرزه را بعد از شستن کاملا ریز خرد کنید.

در کاسه‌ی بزرگی، ابتدا گوشت را بریزید و مقداری نمک و فلفل روی آن بپاشید، سپس پیاز را چرخ کنید و آب آن را بگیرید و خوب ورز بدهید تا حدی که پیاز کاملا به خورد گوشت برود.

نیمی از مخلوط لپه و سیب زمینی، نیمی از برنج و نیمی از سبزی خرد شده را اضافه کنید و کمی زردچوبه روی مواد بپاشید و مخلوط را ورز دهید تا کاملا باهم مخلوط شوند.

وقتی مواد کاملا مخلوط شدند بقیه مخلوط لپه و سیب زمینی، برنج و سبزی را اضافه کنید و به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه مایه کوفته را کاملا ورز بدهید تا انسجام پیدا کند.
هنگام ورز دادن مایه کوفته دقت کنید که مایه را یکدست و از یک سمت ورز دهید (چنگ زدن بیش از حد و له کردن مواد باعث می‌شود مواد از هم باز شوند).
بعد از ورز دادن مواد، بگذارید مواد به مدت ۱۵-۳۰ دقیقه داخل یخچال بماند.

در این فاصله سس کوفته را آماده کنید:

در قابلمه بزرگ و جاداری مقداری روغن بریزید و پیاز خرد شده را با کمی زردچوبه سرخ کنید تا طلایی شود. گوجه را پوره کنید و بعد از سرخ شدن پیاز به آن اضافه کنید و مقداری نمک و فلفل اضافه کنید. حرارت را بالا ببرید تا آب گوجه کشیده شود (در این مرحله ۳ لیوان آب اضافه کنید). حرارت همچنان بالا باشد تا آب سس بجوشد، بعد زعفران را به سس اضافه کنید و حرارت زیر قابلمه را کم کنید و درب قابلمه را ببندید تا سس غلیظ شود.

مایه کوفته را از یخچال خارج کنید و بعد از اطمینان از انسجام آن، به اندازه یک پرتقال متوسط از مایه کوفته بردارید و کمی در دست فشار دهید تا اگر آب اضافی دارد گرفته شود، کوفته را به شکل پرتقال در آورید و با انگشت وسط آن را به سمت پائین فشار دهید و کمی انگشتتان را بچرخانید تا حفره ایجاد شده کمی باز‌تر شود، یک عدد تخم مرغ آب پز سفت، مقداری زرشک خیس خورده، یک عدد آلو خورشتی خیس خورده و مقداری مغز گردو را وسط کوفته قرار بدهید، دوباره مقداری از مایه کوفته را روی حفره ایجاد شده قرار دهید و کوفته را با دست به صورت کروی در آورید و به آرامی میان دستان خود فشار دهید تا کاملا محکم شود (این کار باعث می‌شود که کوفته از هر نوعی که باشد، هنگام طبخ از هم باز نشود).

برای تهیه کوفته در اندازه بزرگتر می‌توانید از یک کاسه در سایز مورد نظر، کمک بگیرید. به این ترتیب که کف کاسه را کمی مرطوب کنید و نیمی از مقدار مورد نظر از مایه کوفته را روی آن پهن کنید، مواد میانی را روی مایه پهن شده قرار دهید و نیمه دوم مایه را روی مواد بگذارید. کف یک دست را روی مواد قرار دهید و با دست دیگر کاسه را برگردانید. مایه کوفته به راحتی کف دست شما قرار می‌گیرد. بعد هر دو قسمت مایه کوفته را روی هم محکم کنید و کوفته را به صورت کروی در آورید.

تمام کوفته‌ها را به هر روشی که مایل بودید پر کنید. می‌توانید تعدای کوفته را در سایز کوچک‌تر و بدون مواد میانی برای بچه ها، در نظر بگیرید.

درب قابلمه سس را بردارید و حرارت را کمی بالا ببرید تا سس کاملا بجوشد. بعد کوفته‌ها را با حداقل یک سانت فاصله از هم داخل سس در حال جوش قرار دهید و با قاشق مقداری از سس را روی کوفته‌ها بریزید. چند بار این کار را تکرار کنید تا مقداری از سس روی سطح کوفته‌ها بماند.

مقداری فلفل سیاه را روی کوفته‌ها بپاشید، درب قابلمه را بگذارید و حرارت زیر قابلمه را بسیار ملایم کنید.

تقریبا ۱ ساعت برای طبخ کامل کوفته‌ها زمان لازم است. طی این مدت چند بار به کوفته‌ها سر بزنید تا از اندازه بودن آب آن مطمئن شوید و نیز هر بار چند قاشق از سس کوفته روی کوفته‌ها بریزید تا علاوه بر خوشرنگ شدن روی کوفته ها، از خشک شدن آن‌ها نیز جلوگیری شود. بعد کوفته‌ها را در ظرف مناسب بچینید و همراه با نان سرو کنید.

فوت مهم کوفته‌گری!

استفاده از یک عدد سیب زمینی باعث می‌شود که احتمال وارفتن کوفته به حداقل برسد! توجه داشته باشید که سیب زمینی را حتما همراه لپه چرخ کنید. اگر سیب زمینی به تنهایی چرخ شود حالت کشدار پیدا می‌کند که باعث به هم خوردن انسجام و چسبندگی مواد می‌شود.
برای اینکه مواد براحتی از چرخ گوشت رد شوند و به دیواره‌های چرخ نچسبند نیز قبل از چرخ کردن آن‌ها کمی فلفل سیاه روی آن‌ها بپاشید.

طرز تهیه میگوی گریل شده ایتالیایی

میگوی بزرگ بهترین گزینه برای تهیه این غذای کبابی است. میگو‌های کوچک‌تر معمولا سخت کباب می‌شوند و در سالادتان دیده نخواهند شد.

اطلاعات تغذیه‌ای:

۳۴۹ کالری، ۲۰ گرم چربی،۲ گرم فیبر، ۲۵ گرم پروتئین، ۱۹ گرم کربوهیدرات، ۷۳۳ میلی گرم سدیم، ۱ میلی گرم آهن، ۱۳۳ میلی گرم کلسیم

بهتر است بدانید: میگوی بزرگ، بهترین گزینه برای تهیه این غذاست.

مواد لازم برای تهیه میگوی گریل شده ایتالیایی:

دو قاشق غذاخوری عسل
سه قاشق غذاخوری روغن زیتون
۷۰۰ گرم میگوی بزرگ
روغن دانه انگور
دو پیمانه منداب
یک و یک چهارم پیمانه گوجه فرنگی خرد شده
یک دوم پیمانه زیتون خرد شده
یک دوم پیمانه پیاز قرمز
یک قاشق غذاخوری سرکه
یک دوم قاشق چایخوری نمک
یک دوم قاشق چایخوری فلفل سیاه
دو قاشق غذاخوری پونه کوهی تازه

آموزش آشپزی؛ از میگوی ایتالیایی و نان زغال اخته به همراه پنیر تا محمره با دلمه خیار خوش طعم

طرز تهیه میگوی ایتالیایی:

ابتدا دستگاه گریل خود را با دمای بالا گرم کنید. عسل و دو قاشق غذاخوری از روغن زیتون را در یک کاسه متوسط ترکیب کنید. میگو را اضافه کنید و اجازه دهید داخل آن باقی بماند.
شبکه‌های گریل را با روغن دانه انگور آغشته کنید. میگو را گریل کنید.
منداب، گوجه فرنگی، زیتون و پیاز را در یک کاسه بزرگ کنید. سرکه و باقی مانده روغن زیتون را به آن اضافه کنید. میگو را به آن بیفزایید و نمک و فلفل را روی آن بپاشید. ترکیب را به یک بشقاب انتقال دهید و روی آن پونه کوهی بریزید و بلافاصله سرو کنید.

طرز تهیه انار پلو

انار پلو یکی از انواع غذا‌های پلویی خوشمزه و مجلسی ایرانی است که اصالت آن را متعلق به شهر‌های قزوین و شیراز می‌دانند. انار پلو از غذا‌های مناسبتی ایرانیان محسوب می‌شود که در بلندترین شب سال یعنی شب یلدا تهیه می‌شود.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می‌توانید برای ۴ نفر انار پلو تهیه کنید. در صورتی که می‌خواهید مقدار کمتر یا بیشتری انار پلو تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی ساده انار پلو با سایت پارسی دی همراه باشید.

طرز تهیه انار پلو شیرازی

انار پلو شیرازی یکی از غذاهای مجلسی شهر شیراز به شمار می‌رود و بسیار خوشمزه است به همین منظور در ادامه دستورالعمل تهیه آن را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

مواد لازم انار پلو شیرازی

برنج ۴ پیمانه
دانه انار ۲ پیمانه
سینه مرغ ۳ عدد
پیاز متوسط ۲ عدد
چوب دارچین ۱ عدد
خلال پسته نصف پیمانه
گشنیز خرد شده ۱٫۵ پیمانه
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

آموزش آشپزی؛ از میگوی ایتالیایی و نان زغال اخته به همراه پنیر تا محمره با دلمه خیار خوش طعم

طرز تهیه انار پلو

برای تهیه انار پلوی مجلسی ابتدا در قابلمه‌ای آب می‌ریزیم و روی حرارت زیاد می‌گذاریم تا آب به جوش بیاید و بعد ۱ عدد از پیاز‌ها را پوست می‌گیریم و به ۴ قسمت تقسیم می‌کنیم و داخل آب جوش می‌ریزیم و چوب دارچین و سینه مرغ‌ها را با هم در آب در حال جوش قرار می‌دهیم

و حرارت را ملایم می‌کنیم و درب قابلمه را می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم تا خوب پخته شوند. سپس سینه مرغ‌های پخته شده را از قابلمه بیرون می‌آوریم و اجازه می‌دهیم تا خنک شوند و بعد آن‌ها را ریش ریش می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.

پیاز باقی مانده را پوست می‌گیریم و روی تخته نگینی ریز خرد می‌کنیم و در تابه‌ای روغن می‌ریزیم و پیاز‌ها را داخل روغن تفت می‌دهیم تا نرم شوند و بعد گشنیز، سینه مرغ‌های ریش شده و خلال پسته و دانه‌های انار را به مواد اضافه می‌کنیم.

و با هم تفت می‌دهیم تا خوب مخلوط شوند و پس از ۵ دقیقه تابه را از روی حرارت بر می‌داریم. داخل قابلمه‌ای آب می‌ریزیم و کمی نمک به آن اضافه می‌کنیم و روی حرارت زیاد قرار می‌دهیم تا آب به جوش بیاید و بعد برنج را می‌شوییم.

و آب آن را بیرون می‌ریزیم و داخل آب در حال جوش برنج را می‌ریزیم و هم می‌زنیم و دیگر به برنج دست نمی‌زنیم تا ۵ دقیقه خوب بپزد. بعد از گذشت ۵ دقیقه به برنج سر می‌زنیم و چند دانه از برنج را زیر دندان تست می‌کنیم.

اگر اطراف برنج کاملا پخته بود و مغز آن کمی سفت بود باید برنج را آبکش کنیم. قابلمه را از روی حرارت بر می‌داریم برنج را در آبکش خالی می‌کنیم و کمی آب سرد روی برنج می‌گیریم و آبکش را بر می‌داریم و ۱الی ۲ بار تکان می‌دهیم تا برنج‌ها جابه جا شوند.

و له نشوند و بعد قابلمه را روی حرارت قرار می‌دهیم و کف ان روغن می‌ریزیم و اگر تمایل داشتید نان یا سیب زمینی کف آن می‌چینید و با کفگیر کم کم مقداری از برنج را کف قابلمه می‌ریزیم و بعد از مایه انار روی برنج می‌ریزیم.

و مجددا یک لایه برنج و لایه بعد مایه انار می‌ریزیم تا موادمان تمام شود و درب قابلمه را می‌گذاریم و روی حرارت زیاد قابلمه را می‌گذاریم تا داخل برنج بخار بپیچد و بعد حرارت را کم می‌کنیم. بهتر است زمانی که حرارت را زیاد می‌کنیم یک شعله پخش کن زیر قابلمه بگذاریم تا ته دیگ نسوزد.

پس از گذشت ۴۵ دقیقه الی ۱ساعت انار پلو شیرازی کاملا پخته شده است. غذا را در دیس می‌کشیم و مقداری از پلو را با زعفران دم کرده مخلوط می‌کنیم و روی دیس برای تزئین می‌ریزیم و با دانه‌های انار و خلال پسته تزئین می‌کنیم.

طرز تهیه محمره؛ یک غذای عربی برای فلفل‌دوست‌ها

اگر غذا‌های تند را دوست داشته باشید و از هیچ فلفلی برای پخت غذاهای‌تان نگذرید، باید محمره را هم دوست داشته باشید. یک غذای عربی که بخش زیادی از آن را فلفل تشکیل می‌دهد و می‌تواند به عنوان یک میان‌وعده جذاب درست شود.

مواد لازم:

فلفل قرمز کباب شده: ۶ عدد
سیر: ۳ حبه
رب فلفل: ۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه: ۱ قاشق غذاخوری
پاپریکای شیرین یا تند: ۱ قاشق مرباخوری
گردوی خرد شده: ۲ لیوان
۴ برش مغز نان تست
روغن زیتون: نصف فنجان کوچک
رب انار: ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

آموزش آشپزی؛ از میگوی ایتالیایی و نان زغال اخته به همراه پنیر تا محمره با دلمه خیار خوش طعم

طرز تهیه و دستور پخت:

پوست فلفل‌های کبابی را بگیرید و داخل خردکن بریزید و کنار بگذارید. مغز نان و گردو را نیز داخل خرد کن بریزید. سیر را رنده کنید. در انتها تمام مواد را با هم به خوبی مخلوط کرده و به هر روشی که دوست دارید میل کنید.


آموزش آشپزی/ به آشپزخانه مجازی خوش آمدید

در ادامه طرز تهیه چند غذای خاص و خوشمزه دیگر را نیز مشاهده می کنید.


طرز تهیه سوپ ضد کرونا

آموزش آشپزی؛ از میگوی ایتالیایی تا محمره


مدل‌های زیبای تزیین نان، پنیر و سبزی برای مراسم گوناگون + تصاویر

آموزش آشپزی؛ از میگوی ایتالیایی تا محمره


طرز تهیه خاچاپوری خوشمزه و عالی

آموزش آشپزی؛ از میگوی ایتالیایی تا محمره


نان تورتیلای گل‌کلم؛ بدون آرد، بدون گلوتن و کم‌کربوهیدرات

آموزش آشپزی؛ از میگوی ایتالیایی تا محمره


طرز تهیه شکر لیمو برای انواع شیرینی و نان

آموزش آشپزی؛ از میگوی ایتالیایی تا محمره


روش تهیه پیتزا تخم مرغی خوشمزه و عالی

آموزش آشپزی؛ از میگوی ایتالیایی تا محمره


آموزش تهیه ژیگوی بوقلمون خوشمزه و عالی

آموزش آشپزی؛ از میگوی ایتالیایی تا محمره


آموزش درست کردن مانی بگ با نان لواش

آموزش آشپزی؛ از میگوی ایتالیایی تا محمره


آموزش تهیه موجور غذای خوشمزه ترکیه ای

آموزش آشپزی؛ از میگوی ایتالیایی تا محمره


آموزش تهیه کوفته به سبک سوئدی‌ها

آموزش آشپزی؛ از میگوی ایتالیایی تا محمره


ماکودا، کتلت مراکشی تند و خوشمزه + دستور تهیه

آموزش آشپزی؛ از میگوی ایتالیایی تا محمره


طرز تهیه خورش غورآبه، خوشمزه‌ای از شمال کشور

آموزش آشپزی؛ از میگوی ایتالیایی تا محمره


ترفند‌های نگهداری و پخت «ذرت»

آموزش آشپزی؛ از میگوی ایتالیایی تا محمره


چگونه ترشی خرما درست کنیم؟

آموزش آشپزی؛ از میگوی ایتالیایی تا محمره


طرز تهیه ترشی افریقایی

آموزش آشپزی؛ از میگوی ایتالیایی تا محمره


طرز تهیه پیاز کاراملی

آموزش آشپزی؛ از میگوی ایتالیایی تا محمره


۵ طرز تهیه لازانیای اسفناج

آموزش آشپزی؛ از میگوی ایتالیایی تا محمره


طرز تهیه کیک هویج را بیاموزید

آموزش آشپزی؛ از میگوی ایتالیایی تا محمره


آموزش درست کردن آش زغال اخته خوشمزه

آموزش آشپزی؛ از میگوی ایتالیایی تا محمره


 

منبع: بیتوته/پارسی دی/ایرنا

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۱ ۰۷ فروردين ۱۳۹۹
آشپزی خوبه،دمتون گرم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۹ ۰۶ فروردين ۱۳۹۹
غذا فقط غذای ترکها. کیف میکنم وقتی میرم تبریز و ارومیه. البته غذای رشتیها رو هم دوس دارم. زنده باشن همشون
Iran (Islamic Republic of)
عاطفه
۲۲:۰۰ ۰۵ فروردين ۱۳۹۹
سلام، خیلی ممنون از شما بابت این بخش جزابی که به صفحه خبریتون اضافه کردین
Iran (Islamic Republic of)
کریمیآ
۲۱:۰۰ ۰۵ فروردين ۱۳۹۹
آبگوشت بلدیر چین برهر دردی وبیماری دواست خلاصه کلام