يادداشت/ مجتبي ذوالنور؛

200 هزار موشک حزب‌الله، رژيم صهيونيستي را هدف قرار داده است

امروز حدود 200 هزار موشک توسط حزب‌الله، رژيم غاصب صهيونيستي را هدف قرار داده است و اگر کشورهایی چون عربستان و اردن در حمله به سوریه همپیمان آمریکا مي‌شوند، بدانند که آن‌ها در عمل مصون از حرکت‌های به‌حق و انتقام‌جویانه سوریه نخواهند بود چراکه آتشی که در منطقه روشن می‌شود موجودیت بسياري از رژیم‌های منطقه را تهديد خواهد کرد.

سرويس سياسي باشگاه خبرنگاران؛ "حجت‌الاسلام مجتبي ذوالنور" نماينده ولي فقيه در سپاه، در يادداشتي اختصاصي كه در اختيار باشگاه خبرنگاران قرار داد به بررسي تحولات سوريه پرداخته است.

متن اين يادداشت به اين شرح است:

كشور "سوريه" كه پس از وقوع انقلاب اسلامي ايران علي‌رغم برخوردهاي مداخله‌جويانه ديگر كشورهاي عربي در برخورد ايران با آمريكا و رژيم صهيونيستي روندي موافق با جمهوري اسلامي ايرن را در پيش گرفته بود، این روزها درگير تنش‌های بالایی از سوي آل سعود، آمريكا و رژيم صهيونيستي است.
 
در تحولات سوریه چند نکته قابل توجه است:
 
1- "بیداری اسلامی" در منطقه که برخلاف مصالح  غرب و استکبار جهانی و صهیونیسم بین‌المللی به وجود آمد.
 
2- آمريکا برای ایجاد راه تنفسی تازه برای رژیم غاصب صهیونیستی،  درصدد آسيب زدن به بشار اسد به عنوان محور مقاومت است تا این رژیم جعلی در مسیر خواسته‌های منفور خود به بن‌بست نخورد.
 
3- منشا آشوب‌های سوریه داخلی نیست بلکه یک حرکت طراحی و برنامه‌ریزی شده توسط غرب، استکبار جهانی و کشورهای مرتجع منطقه و سرسپرده به آمریکاست.
 
4- آمریکا قرار بود تا سه ماه دولت سوریه را سرنگون کند و سوریه را در اختیار تروریست‌هایی بگذارد که توسط خود آمریکا سازماندهی و پشتیبانی شده‌اند.
 
5- سه ماه آمریکا 30 ماه شد و علی‌رغم اینکه 33 کشور دنیا به طور رسمی آمریکا و غرب را در یک جبهه گسترده علیه سوریه وارد جنگ کردند اما مردم سوریه به عنوان پشتیبان، هم اکنون نیز حامی دولت خود هستند.
 
پیروزی‌های اخیر ارتش سوریه غرب را به وحشت انداخت و این نه تنها طرح‌هايشان را به بن‌بست کشاند بلکه تبليغات منفي آنها عليه اسد را در ميان مردم سوريه خنثي کرد؛ بویژه پاکسازی شهر مرزی القصیر ارتباط عمده تروریست‌ها را با بیرون قطع کرد و امروز مشاهده می‌شود که منافذی از سمت ترکیه و اردن به سمت داخل سوریه باز است و تروریست‌ها را تغذیه می‌کند.
 
رژیم اشغالگر قدس امروزه در شرایط سختی قرار دارد و آمریکا و غرب احساس می‌کنند با تمام پشتیبانی که از تروریست‌ها داشتند، علیه سوریه کامیاب نشده‌اند.

 
سه راه پیش روی آمریکا و متحدانش و رژیم‌های سرسپرده منطقه وجود دارد:
 

1-  آمریکا در ماجرای سوریه بی‌تفاوت باشد که این با هدف آنها سازگاری ندارد چراکه بشار اسد و ارتش سوریه کنترل اوضاع را به دست می‌گیرند و این به منزله شکست جدی برای آمریکا محسوب می‌شود.
 
2-  شیوه گذشته خود را ادامه داده و تروریست‌ها را پشتیبانی کنند؛ در این صورت این بحران به ضرر آمریکا حالت فرسایشی می‌یابد چراکه تروریست‌ها ارتش سازمان یافته‌ای نبوده بلکه مزدوران و انسان‌های عجیر شده‌ای هستند که از نقاط مختلفی به امید وعده و وعیدها کار می‌‍کنند و اگر جنگ فرسایشی شود قطعا اضمحلال آمریکا را در پی خواهد داشت.
 
3-  تجاوز نظامی؛ آمریکا و متحدانش در صورت حمله نظامی باید افکار عمومی را متقاعد کند چرا که امروزه افکار عمومی دنیا جبهه استکبار را بر حق ندانسته و مداخله در امر یک کشور و حضور نیروهای مسلح در حاکمیت کشوری که با رای مردم روی کار آمده را نمی‌پسندند.
 
عقب‌نشینی متحدان آمریکا
 
مردم دنیا به محض اعلام حرکت نظامی آمریکا در سوریه اعلام موضع کرده و این باعث شد که همپیمانان آمریکا یک به یک عقب‌نشینی کنند؛
 
بهانه و زمینه اصلی آمریکا در حمله کاربرد سلاح شيميايي عليه مردم سوريه بود؛ امروزه کيست که نداند از ماه‌ها پیش گاز سارین و مواد شیمیایی توسط غربی‌ها در اختیار تروریست‌ها قرار گرفت و کپسول‌ها، مراکز و کارگاه‌های متعدد شیمیایی، توسط ارتش اسد از دست تروریست‌ها پس گرفته شد.
 
در ميان اين بحران صحنه‌ای که به ادعای آمريکا صحنه حمله شيميايي  به یک منطقه با دوربین‌های ثابت کنترل شده و تردد خودروها کاملا فیلمبرداری شده و سپس به یکباره حمله شیمیایی اتفاق می‌افتد این صحنه را به عنوان سند ضبط می‌کنند؛ سوال این است اگر رژیم اسد می‌خواست کاری انجام دهد مگر به تروریست‌ها اعلام می‌کرد که در زمان معین آمادگی فیلمبرداری داشته باشید و از مدت‌ها قبل دوربین‌ها زوم کرده و حمله شیمیایی را ضبط کند؟ لذا سابقه آنها نشان می‌دهد قتل عام مردم بی‌گناه، مثله کردن بچه‌های کم سن و سال، قتل‌عام کودکان و زنان برایشان مهم نیست بلکه بهانه‌ای است تا به وسیله آن به چنین حرکتی دست بزنند و زمینه مداخله غربی‌ها را فراهم کند.
 
آمریکایی‌ها اعلام کردند برای تنبیه اسد می‌خواهند عملیات نظامی انجام دهند، اما همه به وضوح ديدند کشورهای مختلف دنیا به ویژه همپیمانان آمریکا یکی پس از دیگری عقب کشیده و این را نپذیرفتند در نتیجه اوباما در این موضوع تنها ماند.
 
اوباما علی‌رغم ضرب‌الاجل حمله نظامي تا چند روز آينده مجبور شد به دليل عدم همکاری افکار عمومی قدری با تأنی برخورد کرده و عقب‌نشینی آشکار انجام دهد که در کمیته نظامی سنای آمریکا تنها با حمله محدود موافقت شد.
 
در اينجا ذکر دو نکته ضرورت دارد:
 
1- جنبه تبلیغاتی و عملیات روانی که روحیه مقاومت را در اسد و همراهان او تضعیف کند.
 
2- احتمال حمله محدود نظامي وجود دارد به این دلیل که آنها نمی‌خواهند در افکار عمومی زیر سوال رفته و ابهت پوشالی آمریکا کمتر شود.
 

پیش‌بینی‌ها نشان مي‌دهد کنگره آمریکا با عملیات محدود نظامی موافقت خواهد کرد چرا که اوباما نظر کميته نظامي را به خود جلب کرده است.
 
 قابل توجه اينكه این حمله کاملا نامشروع و غیرقانونی است و با هیچ کدام از منشورهای حقوق بشر، حاکمیت ملت‌ها، قوانین بین‌المللی و استقلال کشورها سازگاری ندارد.

 
وزیر امور خارجه آمریکا اعلام کرد بشاراسد خط قرمز آمریکا را زیر پا گذاشته و باید تنبیه شود؛ کجای قوانین بین‌المللی و دموکراسی به کشوری اجازه می‌دهد که در صورت رعایت نکردن خط قرمز می‌تواند مجوز حمله به کشوری را بگیرد که اگر چنین باشد دنیا به مثابه جنگل خواهد شد و قابل اداره نیست.
 
اگر هر کشوری خط قرمز دارد و در صورت رعایت نکردن آن مجوز عملیات نظامی بگیرد باید در تمام سال کشورهای دنیا باهم درگیر شوند، امروز مي‌بينيم که قوانین بشری با هیچ ملاک دموکراسی سازگاری ندارد، همه مي‌دانند نقض حاکمیت آشکار یک ملت و دخالت در امور آن تعرض غیر قانونی است.
 
اگر حمله محدود، نقطه‌ای و عملیات نظامی زمینی وجود نداشته و نقطه‌زنی فقط مراکز حساس است؛ سوال این است وقتی در مدت سه ماه تمام زیرساخت‌های سیاسی، اقتصادی و نظامی یک کشور را از بین برود کجای آن حمایت از مردم سوریه است و اگر ادعای طرفداری از مردم را دارند و می‌‌خواهند رژیم را به نفع مردم سوریه تغییر دهند قطعا زیرساخت‌های کشور را از بین بردن به معناي آسیب زدن به مردم تمام می‌شود تا در این صورت مردم سوریه نتوانند روی پای خود بایستند.
 
ممکن است کبريت به دست گرفتن آمريکا مدتي به تعويق بيفتد اما حتي حمله محدود آتش اين شعله را خاموش نخواهد کرد.
 
امروز نقاط حساس رژیم صهیونیستی در آسیب‌پذیری جدی مقابل توانمندي‌هاي محور مقاومت و سوريه قرار داشته و حدود 200 هزار موشک توسط حزب‌الله، رژيم غاصب صهيونيستي را هدف قرار داده است
و اگر کشورهایی چون عربستان و اردن در حمله به سوریه همپیمان آمریکا مي‌شوند، بدانند که آن‌ها مصون از حرکت‌های به حق و انتقام‌جویانه سوریه در عمل نخواهند بود چراکه آتشی که در منطقه روشن می‌شود موجودیت بسياري از رژیم‌های منطقه را تهديد خواهد کرد.
 
امروزه عمر رژیم صهیونیستی تهدید شده و به نظر می‌آید یک فاجعه جدی در منطقه به وجود خواهد آمد که نه تنها مردم سوریه بلکه بسیاری از کسانی که در برافروختن آتش دخالت نقش داشتند، آسیب جدی خواهند دید و مشابه ویتنام، عراق، افغانستان که آمریکایی‌ها سرافکنده برگشتند در این جنگ فقط سرافکندگی نصیب آن‌ها خواهد شد.
 

انتهاي پيام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۱
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۵۴ ۱۸ شهريور ۱۳۹۲
این موشک ها را کی به هشون داده؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
علي
۱۹:۰۴ ۱۸ شهريور ۱۳۹۲
موفق باشيد مدافعان ملت مظلوم فلسطين و سوريه.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۵ ۱۸ شهريور ۱۳۹۲
امید میرود سرافنکندی آمریکایی ها در حمله به سوریه طوری باشد که دوباره بعنوان قدرت جهانی نتواند سر بلند کند
Iran (Islamic Republic of)
محتبی
۱۱:۴۹ ۱۸ شهريور ۱۳۹۲
خوب فرصتی هست براب نابودی اسرئیل
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۱ ۱۸ شهريور ۱۳۹۲
واقعا آدم متاسف میشه برای این کشورهای غربی که دم از حقوق بشر ودرعین حال از خط قرمز خودشان برای کشورهای دیگر شاخ وشونه میکشند آخه این درست نیست که یه کشور قوی بیاد برای خودش خط قرمز تعیین کند وبه اون کشورهای ضعیف تر حمله کند ویا تهدید کند باید خط قرمز برای منشور سازمان ملل باشد نه برای کشورهای ابر قدرت ، اگه اینطوری باشه که همون قانون جنگل میشه که هر کس برحسب قدرت خودش قلمرو تعیین میکند وخط قرمزی برای خودش مشخص میکند .....پس این سازمان ملل تو این وسط چه کشکیه
آخرین اخبار