به گزارش گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سنگسار، سوزاندن در قفس، سر بریدن، کشتار دسته جمعی، تجاوز به کودکان و زنان، قطع عضو و به صلیب کشیدن؛ روش هایی که تروریست های داعش وقتی در میدان نبرد مقابل شجاعت و دلاوری های مدافعان حرم و نیروهای مردمی حرفی برای گفتن ندارند دست به دامن آنها می شوند و تصاویر آنها را در شبکه های اجتماعی منتشر می کنند تا شاید شکست های پی در پی در میدان جنگ را جبران کنند.








زنان و مردان بی گناهی که به بهانه پیروی نکردن از تفکر و عقاید افراطی این گروهک تروریستی و رهبران وهابیش مقابل دیدگان خانواده هایشان سنگسار می شوند چرا که تصمیم این گروه تکفیری برای زنانی که جهاد نکاح را انجام ندهند سنگسار است.
ناصر العمر از جمله وهابیونی است که همه را تشویق به جهاد نکاح می کرد، بسیاری از تروریست های جنایتکار در سوریه به بهانه ی این فتوا، زنان سوری را اسیر کرده و به آنها تجاوز می کردند.












افشای شواهد جدید نشان می‌دهد که چطور تروریست‌های داعش کودکان را به عنوان برده جنسی خریداری کرده و آنها را مجبور به ازدواج می‌کنند، تصورش هم سخت است که چه بلایی سر کودکان و زنانی که مورد تجاوز فرماندهان این گروهک وحشی قرار می گیرند می آید، بی دلیل نیست که بسیاری از افرادی که مورد تعرض داعش قرار می گیرند خودکشی می کنند.


برای دانلود فیلم کلیک کنید


تروریست‌های تکفیری داعش که این روزها به بهانه‌های واهی مردم سوریه و عراق را در مناطق تحت سیطره خود مجازات می‌کنند و با هر بهانه ای مردم عادی را دستگیر می کنند و اعضای بدنشان را قطع می کنند، بدون تحقیق درباره واقعیت اتهامی که به فرد زده شده است. این جنایت ها با حضور ده ها نفر از ساکنان شهرها که بسیاری از آنان کودک و نوجوان هستند صورت می گیرد.










داعشی ها، به خودشان هم رحم نمی کنند!

خوی حیوانی این گروهک تکفیری به حدی است که به اعضا و سرکرده های خود هم رحم نمی کنند، تسویه حساب های داخلی این گروهک عاقبتی جز مرگ ندارد، در جدید‌ترین تسویه حساب داخلی داعش اعضای این گروهک تروریستی در شمال شرق لبنان و بلندی‌های شهرک عرسال، "حسام طراد" معروف به "ابوبکر القاره" را اعدام کردند.



پیش از این نیز گروه تروریستی داعش هشت نیروی هلندی خود را به اتهام تلاش برای جدا شدن از این گروه و اقدامات تحریک آمیز اعدام کرده بود.



گزارش از: حسن امکانی

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۹ ۰۸ مهر ۱۳۹۶
مرگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ بر داعش
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۱۶ ۰۶ مهر ۱۳۹۶
واقعاً عالی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۳۹ ۲۰ مرداد ۱۳۹۶
لعنت خدا بر داعش و حامیانش
Iran (Islamic Republic of)
سیدعلی نقبایی
۰۳:۰۹ ۱۶ اسفند ۱۳۹۵
ای رهبر آزاده ای رهبر مقتدر اگر شما حکم جهاد بدهید نسل این حیوانات انسان نما رادرکوتاه ترین زمان ممکن منقرض خواهیم کرد سر و جانم به قربانت دعای من فقط این است الهم ارزقنا شهادت امین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۴ ۰۱ مرداد ۱۳۹۵
۱۰۰ درصد جای اینا که به این صورت شهید میشن بهشته مخصوصا این زن که حاظر بود سنگسار بشه ولی تن به جهاد نکاح نده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۵ ۰۲ تير ۱۳۹۵
گروه داعش باز بر می گرده به آمریکا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۴:۰۱ ۱۷ خرداد ۱۳۹۵
لعنت خدابر این داعشیها یا امام زمان
United States of America
ناشناس
۰۰:۵۵ ۱۵ خرداد ۱۳۹۵
بلانسبت حیووت ک بخوای به اینا نسبت بدی چ صبری خدا دارد تو گروه داعش ی مشت انسان عقده ای ک داخل کلشون مغز نیست کاه هست ک خانواده تردشون کرده ی مشت معتاد بدبخت ک تا کم میارن ب این گروه پناه میبرنن دور هم جمع شدن تشکیل گروه دادن و پشت سرهم ادم میکشن یکی نیس بهشون بگه مگه هنره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۳۷ ۰۸ فروردين ۱۳۹۵
چه ادم های پیدا میشن
خدا لعنتشون کنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۱ ۰۳ فروردين ۱۳۹۵
ای خداااااااااااااااااااا.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۲۱ ۲۷ اسفند ۱۳۹۴
این زن از همه ی به اصطلاح مردای اونجا مردتر بود مرگ را به بی عفتی ترجیح داد
Netherlands
ناشناس
۰۱:۰۰ ۲۱ اسفند ۱۳۹۴
خدا ال سقوط را که حامی داعشی اند نابود کند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۰۷ ۲۰ اسفند ۱۳۹۴
علی اسلام سلام اگر این خوارج زمان میخواهند حد الله عزوجل را برپا کنند اینها از حیوان هم کمترند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۵۶ ۱۹ اسفند ۱۳۹۴
خدا لعنتشون کنه.اللهم عجل لولیک الفرج
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۴۳ ۱۹ اسفند ۱۳۹۴
کاشکی یه روزی نوبت ترکیه و آمریکا و اسراییل و عربستان بشه !!!!