کد خبر: ۷۲۲۶۶۶۳
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۹
۰۸ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۹
کد خبر : ۷۲۲۶۶۶۳

طرز تهیه پودینگ شکلاتی به روشی سریع و آسان را تنها در ۴ مرحله یاد بگیرید

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دسر‌ها معمولا به عنوان یک میان وعده بعد از وعده‌های غذایی اصلی سرو می‌شوند. البته به‌عقیده من یک دسر خوشمزه را می‌توان در هر زمانی نوش‌جان کرد؛ به‌ویژه اگر شکلاتی باشد! به‌احتمال زیاد با انواع پودینگ‌ها آشنا هستید و آن‌ها را امتحان کرده‌اید. اگر تاکنون طعم پودینگ‌ها را نچشیده‌اید، پیشنهاد می‌کنم با پودینگ شکلاتی طعم این نوع دسر لذیذ را تجربه کنید. این دسر خوشمزه را می‌توانید برای مهمانی‌های ویژه خود یا به‌عنوان میان‌وعده‌ای خوشمزه برای کودکانتان سرو کنید. با کاغذرنگی همراه باشید تا در ادامه طرز تهیه پودینگ شکلاتی را به شما آموزش دهیم.

مواد موردنیاز
موادی که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم، برای دو تا سه نفر درنظر گرفته شده است. بنابراین، چنانچه برای افراد بیشتر یا کمتری پودینگ شکلاتی درست می‌کنید، به‌همین نسبت میزان مواد را تغییر دهید.

یک فنجان شکر
نصف فنجان پودر کاکائو
¼ لیوان نشاسته ذرت
نصف قاشق چای‌خوری نمک
چهار فنجان شیر
دو قاشق غذاخوری کره
دو قاشق چای‌خوری عصاره وانیل
اسمارتیز به مقدار لازم (اختیاری)
خامه قنادی به مقدار لازم (اختیاری)
طرز تهیه پودینگ شکلاتی
مرحله اول طرز تهیه پودینگ شکلاتی
شکر، پودر کاکائو، نشاسته ذرت و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس شیر را آرام‌آرام به آن اضافه کرده و به‌طور مرتب هم بزنید تا به‌خوبی با یکدیگر ترکیب شوند.

مرحله دوم طرز تهیه پودینگ شکلاتی
در ادامه طرز تهیه پودینگ شکلاتی محتویات ظرف را داخل یک شیرجوش بزرگ ریخته و روی اجاق گاز بگذارید. اجاق را روشن کرده و شعله آن را روی ملایم تنظیم کنید. تا زمانی‌که مایه پودینگ به نقطه جوش برسد، آرام‌آرام آن را هم بزنید تا ته نگیرد. وقتی مایه به نقطه جوش رسید، باید حدود دو دقیقه بجوشد تا مواد به‌خوبی جا بیفتد. پس از گذشت دو دقیقه شعله اجاق را خاموش کرده و شیرجوش را از روی اجاق گاز بردارید.

مرحله سوم طرز تهیه پودینگ شکلاتی
پیش از سردشدن مایع داخل شیرجوش، کره و عصاره وانیل را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. پس از اینکه مواد به‌خوبی با هم مخلوط شدند، آن‌ها را داخل لیوان‌هایی متناسب با سلیقه‌تان بریزید تا با گذشت زمان سرد شوند.

مرحله چهارم
پس از سردشدن پودینگ‌ها، می‌توانید آن‌ها را تزیین کرده و نوش‌جان کنید. برای تزیین می‌توانید از مقداری خامه قنادی همراه با اسماتیز، خلال پسته و بادام یا شکلات خرد شده استفاده کنید.

همان‌طورکه دیدید، تهیه پودینگ شکلاتی نه‌تن‌ها کار دشواری نیست، بلکه هیجان‌انگیز هم است؛ بنابراین شما می‌توانید از این دسر محبوب در دورهمی و مهمانی‌هایتان استفاده کنید. اگر شما از درست کردن پودینگ‌ها و تزیین آن به‌ویژه پودینگ شکلاتی تجربه‌ای دارید، آن را با ما و سایر کاربران کاغذرنگی به‌اشتراک بگذارید.

منبع: کاغذ رنگی

انتها یپیام/

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر