طرز تهیه محلبی معروف‌ترین دسر کشور ترکیه

در این مطلب طرز تهیه محلبی را به شما آموزش می‌دهیم.

محلبی معروف‌ترین دسر کشور ترکیه است//دپویبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای تهیه محلبی ابتدا آرد برنج، نشاسته ذرت و آب را در کاسه‌ای مخلوط می‌کنیم تا کاملا گلوله‌های آرد و نشاسته در آب باز شود.

شیر و شکر را در قابلمه‌ای ریخته، روی حرارت ملایم قرار داده تا شکر در شیر حل شود.

آن را مرتب هم میزنیم و پس از حل شدن شکر در شیر، محلول آرد و نشاسته را به مواد افزوده و به هم‌زدن ادامه می‌دهیم تا کاملا محلبی غلیظ شود.

مواد اصلی
آرد برنج
۳/۴ پیمانه
نشاسته ذرت
۱/۴ پیمانه
شکر
۱.۵ پیمانه
آب
۱ پیمانه
شیر
۷ پیمانه
گلاب
۱/۲ پیمانه
خلال پسته
به مقدار لازم

حرارت را خاموش کرده، گلاب را اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. محلبی را در کاسه‌های یک نفره یا ظرف مورد نظر ریخته و تا زمان سرو در یخچال خنک می‌کنیم و قبل از سرو با خلال پسته یا میوه دسر را تزیین می‌نماییم.
تصاویر مراحل تهیه محلبی

توجه کرده که از ابتدای قرار دادن ظرف روی حرارت تا انتها این دسر باید هم‌زده شود، در غیر این صورت سریع در قابلمه ته می‌گیرد‌
می‌توانید قالب سیلیکون یا مخصوص دسر را چرب کرده، محلبی را در قالب ریخته، در یخچال قرار داده تا دسر کاملا ببندد، سپس در ظرف سرو برگردانده تا از قالب جدا شود و تزیین کنید.

منبع: سر آشپز پاییون

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، غذا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.