کد خبر: ۷۲۸۶۱۰۳
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۳
۲۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۳
کد خبر : ۷۲۸۶۱۰۳

در این مطلب دستورالعمل تهیه یکی از غذاهای سنتی استان قم را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

چگونه مغزآبک درست کنیم؟به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مغزآبک از غذا‌های سنتی استان قم است در این غذا از گردو و لوبیا و کشک استفاده می‌شود و در واقع چیزی شبیه به اشکنه است با این تفاوت که اسم آن مغزآبک است.

مواد لازم

لوبیا چیتی: ۱ پیمانه
مغز گردو: ۲۰۰ گرم
پیاز متوسط: ۱ عدد
کشک رقیق: ۱ لیوان
زردچوبه: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم

مراحل پخت

مرحله ۱

ابتدا لوبیا را که از شب قبل خیس کرده ایم را می‌پزیم.

مرحله ۲

سپس پیاز را درک می‌روغن به همراه زردچوبه تفت داده مغز گردو و کشک ساییده را به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله ۳

در نهایت، لوبیای پخته را به آن‌ها می‌افزاییم.

مرحله ۴

۱۰ دقیقه بعد غذا آماده سرو می‌باشد.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

سوالات کرونا-پایین خبر دسکتاپ
بانک مسکن
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
سوالات کرونا-پایین خبر دسکتاپ
بانک مسکن
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
سوالات کرونا-پایین خبر دسکتاپ
بانک مسکن
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
سوالات کرونا-پایین خبر دسکتاپ
بانک مسکن
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
برچسب ها
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
سوالات کرونا-پایین خبر دسکتاپ
بانک مسکن
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر