کد خبر: ۷۴۰۳۷۹۱
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۳۹۹ - ۰۸:۵۶
۱۵ تير ۱۳۹۹ - ۰۸:۵۶
کد خبر : ۷۴۰۳۷۹۱

در این مطلب قصد داریم دستورالعمل تهیه سس هریسا را به شما عزیزان آموزش دهیم.

سس تند و متفاوت هریسا + طرز تهیه

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سس هریسا یکی از سس‌های تند و جذاب است که معمولا در غذا‌های آفریقایی از آن استفاده می‌شود. سس جذابی که با درست‌کردن آن می‌توانیم طعم جدیدی را به غذاهایمان اضافه کنیم.

مواد لازم:

سیر له شده: ۳ حبه
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
پودر زیره سبز: ½ قاشق چای خوری
پودر زیره سیاه: ۱ قاشق چای خوری
پودر تخم گشنیز: ۱ قاشق چای خوری
فلفل چیلی قرمز خشک: ۱۰ تا ۱۲ عدد
نمک: ½ قاشق چای خوری

طرز تهیه:

۱. فلفل چیلی‌های خشک را نیم ساعت در آب جوش بریزید تا خیس بخورد و بعد دانه‌های داخل و ساقه‌اش را بگیرید.

۲. بعد از آبکشی فلفل‌ها آن‌ها را به همراه روغن زیتون، سیر و نمک در دستگاه غذا ساز بریزید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.

۳. بعد به مخلوط آماده شده زیره سبز و سیاه و همچنین تخم گشنیز اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.

۴. سس آماده شده را در یک محفظه بدون هوا قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا تازه بماند. این سس را می‌توانید به مدت یکماه در یخچال قابل استفاده است.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
برچسب ها
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر