
مدرس فدراسیون جهانی والیبال:
ایران نتایج خوبی در والیبال قهرمانی جهان خواهد گرفت
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه بادمجان سوخاری فیلیپینی را به شما آموزش دهید.
مواد لازم:
بادمجان کوچک و قلمی: ۲ عدد
تخم مرغ: ۲ عدد
ارد سوخاری: مقداری
نمک فلفل
پودر پیاز و سیر
بیشتربخوانید
طرز تهیه
بادمجانها رو کباب کنید و پوستشون رو بگیرید.
بادمجانها رو با کفگیر با گوشت کوب کمی بکوبید یک ذره نه زیاد که له بشن فقط پهن بشن کافی هست.
سپس بهشون نمک و فلفل وخیلی کم پودر سیرو پیاز بزنید.
تخم مرغ هارو هم بزنید و پودر سیر و پیاز رو اضافه کنید بادمجانها رو در تخم مرغ فرو کنید، و بعد در ارد سوخاری و دوباره در تخم مرغ و باز در ارد سخاری بغلتانید و بعد سرخشون کنید...
یک خوبی که این غذا داره این هست که اصلا بادمجونها به خودش روغن جذب نمیکنه نوش جان.
منبع: شبکه آشپزی
انتهای پیام/