اجرایی شدن ۳۷ طرح عمرانی در شهرکرد

رییس شورای اسلامی مرکز چهارمحال و بختیاری گفت: سال گذشته ۳۷ طرح عمرانی در شهرکرد اجرایی و عملیاتی شد.

مصطفی حیدری روز شنبه به‌مناسبت ۹ اردیبهشت‌ماه روز شورا‌ها گفت: برای اجرای این طرح‌ها ۴۷۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات شهرداری شهرکرد تامین و هزینه شده است.

وی با اشاره به طلب ۵۰۰ میلیارد ریالی شهرداری شهرکرد از دستگاه‌های اجرایی چهارمحال و بختیاری افزود: پرداخت این مطالبات از سوی دستگاه‌های اجرایی استان می‌تواند به شهرداری در ارائه خدمات مطلوب‌تر به شهروندان کمک کند.

حیدری تصریح کرد: شورای اسلامی مرکز چهارمحال و بختیاری احداث سه پارک مشاهیر، مفاخر و کودکان در شهرکرد را پیشنهاد و مکان‌هایی را برای این طرح معرفی کرده است.


بیشتر بخوانید


وی با اشاره به لزوم تجهیز آتش‌نشانی مرکز چهارمحال و بختیاری به خودرو‌های نردبان و پلتفرم هیدرولیکی یادآور شد: دولت تعدادی از این خودرو‌ها با نردبان‌های ۴۲ متری را خریداری کرده که شهرداری شهرکرد در اولویت نخست دریافت یکی از این خودرو‌ها به‌ارزش ۶۰۰ میلیارد ریال است.

رییس شورای اسلامی مرکز چهارمحال و بختیاری با اشاره به آغاز طرح تفکیک پسماند در شهرکرد اظهار داشت: شرکت مجری، طرح تفکیک پسماند را با قرار دادن کانکس‌های مخصوص این طرح در چند نقطه از شهر آغاز کرده است.

وی بودجه سال ۱۴۰۲ شهرداری شهرکرد را هشت هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال دانست و اظهار داشت: البته این بودجه با احتساب ۲ هزار میلیارد ریال اعتبار مصوب در سفر رییس‌جمهور به چهارمحال و بختیاری برای تکمیل زیرساخت‌های محله منظریه شهرکرد به بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال افزایش می‌یابد.

حیدری تاکید کرد: پارسال افزون‌بر چهار هزار میلیارد ریال از اعتبارات وزارت کشور و سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور برای شهرداری شهرکرد جذب شد.

وی افزود: با همراهی دستگاه‌های قضایی، امنیتی و نظارتی در چهارمحال و بختیاری بیش از ۲۴ هزار میلیارد ریال از اموال شهرداری که در اختیار برخی دستگاه‌ها، سازمان‌ها و افراد سودجو بود بازپس‌گیری شد.

رییس شورای اسلامی مرکز چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: اعضای این شورا پرداخت کمک‌های بلاعوض و اعتبارات به برخی از شهروندان، حمایت از هیأت‌های ورزشی، پیگیری برای احداث میدان جدید میدان میوه‌وتره‌بار، تقویت سرمایه‌گذاری، صدور پروانه اقدام ملی مسکن، تداوم معافیت‌ها و تعیین تکلیف برج دوقلو را با جدیت پیگیری و اجرایی کرد.

وی با اشاره به نامگذاری ۳۱ اردی‌بهشت‌ماه به‌عنوان "روز نکوداشت شهرکرد" در تقویم چهارمحال و بختیاری یادآور شد: تقویت هویت فرهنگی شهرکرد، ارتقای وفاق، همدلی و وحدت بین شهروندان و اقوام ساکن در شهرکرد از مهم‌ترین علت‌های این نام‌گذاری به‌شمار می‌رود.

حیدری با اشاره به فعالیت هفت کمیسیون تخصصی زیرمجموعه شورای اسلامی شهرکرد اظهار داشت: این کمیسیون‌ها به‌منظور ارتقای وضعیت کمی و کیفی خدمات‌رسانی به شهروندان اقداماتی مانند پیگیری احداث مجتمع دامداری ناحیه غرب بعد از ۲۵ سال، تصویب و تامین اعتبارات برای تجهیزات و امکانات عمرانی، خرید دستگاه تولید قطعات بتنی، آغاز نهضت آسفالت، پیگیری تسویه بدهی برج‌های دوقلو و ارائه طرح‌های پیشنهادی برای ادامه پروژه، پیگیری تجهیز ماشین‌آلات عمرانی، ضروری و بحرانی، همکاری و کمک‌های مورد نیاز برای زائرسرای چهارمحال و بختیاری در مشهد مقدس، پیگیری برای جذب اعتبارات ملی به‌منظور تکمیل زیرساخت‌های محله منظریه و تحویل آن به شهرداری شهرکرد را انجام داده‌اند.

وی افزود: نوسازی ناوگان اتوبوسرانی و خرید ۳۹ دستگاه اتوبوس، اجرای توافق‌ها برای عقب‌نشینی املاک، تصویب و به‌کارگیری پیمانکاران خبره برای امور فضای سبز، عمرانی، خدمات شهری، طرح‌های جامع پسماند، کمک‌های قابل توجه به اماکن مذهبی، مساجد، هیات‌های مذهبی و ورزشی، خیریه‌ها و پیگیری و تصویب توسعه و تکمیل آرامستان بهشت رحمت در راستای خدمت‌رسانی و رفاه شهروندان از سوی شورای اسلامی شهرکرد انجام شده است.

رییس شورای اسلامی مرکز چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: پیگیری رفع اشکالات موجود در طرح جامع و تفصیلی شهرکرد، پیگیری و تلاش برای اجرای ادامه کمربند جنوبی شهر، تصویب مشاور برای طرح ترافیک به‌منظور ارائه راهکار‌های رفع ترافیک شهر، تصویب طرح پارکینگ حاشیه‌ایی هوشمند، اجرای خطوط دسترسی فیبر نوری، واگذاری طرح‌های سرمایه‌گذاری و مشارکت مردمی مانند سالن ورزشی، چمن مصنوعی و کافه کتاب از برنامه‌های بلند مدت شورای اسلامی مرکز چهارمحال و بختیاری است.

وی یادآور شد: اجرای طرح عقب‌نشینی خیابان‌های ابوعلی‌سینا، ملت و حضرت، ولی عصر (عج)، عقب‌نشینی مدرسه‌های واقع در معبر‌های اصلی شهر و تصویب اجرای تقاطع‌های غیرهمسطح در سطح شهر نقش مستقیم در کاهش ترافیک مرکز چهارمحال و بختیاری دارد.

حیدری انتقال پساب را باعث حفظ محیط زیست و فضای سبز شهری دانست و اظهار داشت: طرح انتقال پساب از تصفیه‌خانه فاضلاب شهرکرد برای تامین آب صنعت و فضای سبز به‌طور مشترک از سوی شرکت شهرک‌های صنعتی چهارمحال و بختیاری و شهرداری شهرکرد در دستور کار قرار دارد که براساس این طرح ۱۵۰ لیتر در ثانیه برای شهرداری مرکز استان و ۱۷۰ لیتر در ثانیه برای شرکت شهرک‌های صنعتی در نظر گرفته شده است.

وی گفت: تصویب اجرای طرح چاه‌های جذبی و احیای دشت شهرکرد، مهار آب‌های سطحی طرح انتقال پساب از بهرام‌آباد به شهرکرد به‌منظور آبیاری فضای سبز شهری از سوی شورای اسلامی مرکز چهارمحال و بختیاری در دستور کار قرار دارد.

رییس شورای اسلامی مرکز چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و مشارکت سرمایه‌گذار در احداث مجموعه گردشگری، اقامتی ورزشی و پذیرایی به روش بی. اُ. اِل. تی. "BOLT" مطالعه شده و در دستور کار این شورا قرار گرفته است.

حیدری افزود: احداث پایانه مسافربری جنوب‌شرقی شهرکرد از سوی شهرداری به‌عنوان یکی از مهم‌ترین طرح‌های مورد نیاز مرکز چهارمحال و بختیاری اجرایی می‌شود.

منبع: ایرنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.