جلوگیری از خطر مرگ با "مصرف روزانه هفت نوبت سبزی"

خوردن پنج تا هفت نوبت در روز میوه و سبزی خطر بیماری‌ها را ۳۶ درصد کاهش می دهد و خوردن هفت تا ده نوبت میوه وسبزی، خطر را تا ۴۲ درصد کم می‌کند.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ محققان دانشگاه لندن کالج با مطالعه روی ۶۵۲۲۶ نفر در مدت هفت سال به این نتیجه رسیده‌اند که خوردن هفت تا ده نوبت میوه و سبزی در روز خطر مرگ را تا ۴۲ درصد کاهش می‌دهد. 
 
پژوهشگران لندن کالج می‌گویند کسانی که بیشتر میوه و سبزی می‌خورند کمتر از بقیه در معرض خطر مرگ به علت هر نوع بیماری‌ و به ویژه مرگ ناشی از "بیماری‌های قلبی"، "سکته مغزی" و "سرطان" قرار دارند، بنابراین توصیه رسمی در مورد خوردن پنج نوبت میوه و سبزی در روز بهتر است به هفت تا ده نوبت افزایش یابد. 
 
دکتر ایین‌لولا سرپرست این گروه پژوهشی می‌گوید: پیام اصلی این است که هرچه بیشتر میوه و سبزی بخورید خطر مرگ در سنی که هستید کمتر می‌شود. 
 
اما پروفسور تام ساندرز، استاد کینگز کالج لندن می‌گوید این موضوع قبلا ثابت شده که کسانی که میوه و سبزی زیاد می‌خورند افرادی مسئول و تحصیل‌کرده هستند و درآمد بالاتری دارند، به همین دلیل هم کمتر در معرض بیماری قرار دارند. 

انتهای پیام/
برچسب ها: سرطان ، سبزی ، مرگ ، سکته
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار