طرز تهیه اسپرینگ رول گوشت

در مطلب زیر طرز تهیه اسپرینگ رول گوشت را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه  اسپرینگ رول گوشت آشنا کنیم.

مواد لازم

گوشت چرخ شده۴۰۰ گرم
کره۱۰۰ گرم
پیاز۱ عدد متوسط
فلفل دلمه‌ای۱ عدد
قارچ ۱۵ عدد
پنیر پیتزا دو پیمانه
خمیر یوفکا ۱ بسته


بیشتر بخوانید

طرز تهیه:

در ابتدا پیاز را به خوبی ریز خرد کنید و در روغن کاملا سرخ نمایید تا رنگ آن طلایی شود. گوشت را به پیاز اضافه کنید و هم بزنید تا گوشت چرخ شده به خوبی باز و سرخ شود. قارچ را خرد کنید. در ظرف جداگانه کره را بر روی شعله آب کنید و قارچ‌ها را داخل آن سرخ کنید و بگذارید تا قارچ آب بیندازد و آب قارچ‌ها به خوبی تبخیر شود.

قارچ‌ها را به گوشت اضافه نمایید و تفت دهید.

فلفل دلمه‌ها را زیر ریز خرد کنید و به مواد بیفزایید و کمی آب داخل ظرف بگذارید بریزید و در آن را ببندید و اجازه دهید تا نیم ساعت به خوبی پخته شود.

پس از آماده سازی مواد و تبخیر آب درون آن پنیز پیتزا را کمی اضافه نمایید خمیر یوفکا را آماده کنید و مواد گوشت را داخل آن بریزید یه لایه پنیر پیتزا روی آن بپاشید و با سلیقه خودتان آن را بپیچید.

خمیر آماده پس از پیچیده شدن را داخل ماهی تابه روغن بیاندازید و به خوبی سرخ کنید.

منبع:شبکه آشپزی

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.