فرماندار سلسله:

شناسایی ۱۰ نقطه بحرانی آتش سوزی جنگل‌ها در سلسله

فرماندار سلسله گفت: ۱۰ نقطه از مناطق بحرانی آتش سوزی جنگل‌ها در شهرستان سلسله قرار دارد که کاکارضا، قلایی و بستام سه نقطه حساس از این تعداد هستند که باید آسیب شناسی شده و به صورت ویژه بررسی شوند.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ فلاح نژاد ظهر امروز در جلسه ستاد اطفای حریق شهرستان با بیان اینکه خاک عنصری ارزشمند است که برای بخش کشاورزی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، گفت: تخریب جنگل‌ها و مراتع سبب از بین رفتن منابع آبی و خاکی و بروز سیل‌های ویرانگر می‌شود.

وی با بیان اینکه فلسفه مدیریت بحران، مدیریت بر بحران است نه مدیریت در بحران، افزود: خوشبختانه امسال اعتبارات خوبی به بخش اطفای حریق اختصاص داده شده که منابع طبیعی شهرستان باید تلاش کنند سهم خوبی از این اعتبارات برای تجهیز بخش اطفای حریق شهرستان بگیرند.

فرماندار سلسله با اشاره بر ضرورت خریداری وسایل اطفای حریق برای دهیاری‌ها، گفت: آموزش اطفای حریق به دهیاران بسیار مهم است چرا که دهیاران و روستاییان اولین کسانی هستند که در هنگام وقوع آتش سوزی در صحنه حضور می‌یابند به همین دلیل آموزش آن‌ها از اهمیت بسیار مهمی برخوردار است.

فلاح نژاد با اشاره به شناسایی ۱۵۰ نقطه بحرانی در استان لرستان در سال گذشته، تصریح کرد: ۱۰ نقطه از این مناطق در شهرستان سلسله قرار دارند که کاکارضا، قلایی و بستام سه نقطه حساس از این تعداد هستند که باید آسیب شناسی شده و به صورت ویژه بررسی شوند.

فرماندار سلسله با اشاره به اینکه برخی افراد برای تثبیت عرصه‌های تحت تصرف خود در حوزه منابع طبیعی اقدام به آتش زدن جنگل‌ها و مراتع می‌کنند، گفت: باید به روستاییان حاشیه جنگل‌ها و مراتع آموزش‌های لازم در خصوص ضرورت حفظ جنگل‌ها و مراتع و نقش مهمی که در حیات اقتصادی بشر دارند داده شود.

فلاح نژاد ضمن تاکید بر ضرورت حفظ منابع آبی و خاکی گفت: آموزش حفظ منابع طبیعی از دوران کودکی بسیار اثرگذار است چرا که در این دوران آموزش در وجود افراد نهادینه می‌شود.

وی با اشاره به کمبود بارش‌ها در ابتدای بهار امسال و افزایش خشکی هوا افزود: با توجه به وقوع این دو پدیده و نقشی که می‌توانند در وقوع آتش سوزی داشته باشند ضرورت دارد که همه توان و امکانات موجود را برای پیشگیری از وقوع هرگونه آتش سوزی در سطح جنگل‌ها و مراتع شهرستان به کار گیریم.

فلاح نژاد افزود: مسئولیت ستاد اطفای حریق شهرستان بر عهده اداره منابع طبیعی است و سایر دستگاه‌ها باید هماهنگ با این اداره عمل کنند.

وی با اشاره به ضرورت استفاده از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد در حوزه آموزش به ویژه در بخش محیط زیست، گفت: حضور به موقع پاسگاه‌های پنج گانه نیز در هنگام وقوع آتش سوزی بسیار اهمیت دارد چرا که منجر به شناسایی سریع عوامل و برخورد با آن‌ها می‌شود.

انتهای پیام / د
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.