آموزش آشپزی؛ از چی کُوفته و مقلوبه پلو مرغ و بادمجان تا دسر ایتالیایی روکر موز و ژله خوشمزه و مجلسی + تصاویر

در گزارش زیر طرز تهیه چند نوع غذای خوشمزه و مقوی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در بسته آشپزی زیر قصد داریم شما را با دستور پخت چند نوع غذای خوشمزه ایرانی و فرنگی آشنا کنیم.

 


بیشتر بخوانید


به آشپزخانه مجازی خوش آمدید

طرز تهیه پودینگ شیری

آموزش آشپزی؛ از مرغ کونگ پائو و پیتزا مکزیکی تند و خوشمزه تا دیپ داغ کوکتل میگو + تصاویر

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
مطالب پیشنهادی وب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
نام:
ایمیل:
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
* نظر:
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
زینب عفراوی
۱۹:۲۹ ۲۷ دی ۱۳۹۹
خوب
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۵۲ ۲۴ دی ۱۳۹۹
عالی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۲۷ ۲۴ دی ۱۳۹۹
ژله خیلی خوش مزه بود بسیار عالی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۳ ۲۳ دی ۱۳۹۹
عالی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۶ ۲۳ دی ۱۳۹۹
اون ژله ای که گذاشتین خیلی خوش مزست
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
آخرین اخبار
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر